2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علائمش چی بود 

فقط تب و لرز و بدن درد .....هرکاری کردم تبش پایین نمیومد مجبور شدم بهش شیره تریاک دادم خوب شد یه بچها همینجا بهم گفت خدا خیرش بده ....اگه میتونی جورش کنی شمام اندازه یه ماش بهش بدین بخوره

فقط تب و لرز و بدن درد .....هرکاری کردم تبش پایین نمیومد مجبور شدم بهش شیره تریاک دادم خوب شد یه بچه ...

یعنی کرونا داشت و شیره تریاک دادی خوب شده دکتر نبردی  و دکترا بستریش نکردند 

یعنی کرونا داشت و شیره تریاک دادی خوب شده دکتر نبردی  و دکترا بستریش نکردند

اره عزیزم رفت دکتر روز اول فقط شیاف استامینوفن و قرص جوشان داد و گفت سوپ و مایعات و بخور بده ....ولی یه هفته تبش پایین نمیومد حتی با شیاف خیلی حالش بد بود ی شب یکی بهم گفت بهش شیره بده قطع میشه دادم بخدا نیم ساعت بعد خوب شد ...بهش شیره دادم و بعدم یه اتش روشن کردم و گفتم بشین کنارش بخدا اب روی اتش بود همون وقت تبش اومد پایین و فردا صبحشم اصلا دیگه تب و لرز نداشت فقط بدنش درد میکرد وهردفعه تک سرفه میکرد و الانم ۱۰روز میگذراه هرروز بهتر میشه خداروشکر 

اره عزیزم رفت دکتر روز اول فقط شیاف استامینوفن و قرص جوشان داد و گفت سوپ و مایعات و بخور بده ....ولی ...

خدا خیرت بده عزیزم هرچه ارزو داری بهش برسی خیلیذخیلی ممنون خواهر 

اره عزیزم رفت دکتر روز اول فقط شیاف استامینوفن و قرص جوشان داد و گفت سوپ و مایعات و بخور بده ....ولی ...

فقط شیره تریاک دادی و اتیش روشن کرده نشست کنارش دیگ هیچی کاری نکردی

خدا خیرت بده عزیزم هرچه ارزو داری بهش برسی خیلیذخیلی ممنون خواهر 

قربونت برم ان شاءالله که زود زود خوب بشه ولی بهش نگین کروناس شاید بچس بترسه ...واسه معتادها و بی بچها و من و خانوادمم حسابی دعاکن