2777
2789
عنوان

اراده ی قوی؟

141 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

یک مدتی هستش که کلی تصمیم و برنامه ریزی برای اینده ام می نویسم اما وقت عمل کردن بهشون تنبلیم زیاده..کلی برای خودم اهداف تعیین می کنم اما تعداد خیلی کمشو توی روز انجام میدم..بیشتر زمان خودمو صرف استفاده از گوشی یا چیزایی می کنم که اصلا اهمیت نداره..فکر می کنم اراده ام قوی نیست؟؟چطور میشه اصولی برنامه ریخت..که بتونی همه جوانب زندگیتو در نظر می گیری؟؟

ممنون میشم کمکم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشیتو بزار تو کمد درشو ببند صبح زود پاشو موقع انجام دادن کارات به هیچ چیز فکر نکن 

روش خوبیه..ولی فوقش دو سه روز عمل می کنم..یک نرم افزار داشتم گوشیو قفل می کرد..اما کلا شب کلی برنامه می ریزم اما روز اصلا عمل نمی کنم

روش خوبیه..ولی فوقش دو سه روز عمل می کنم..یک نرم افزار داشتم گوشیو قفل می کرد..اما کلا شب کلی برنامه ...

گوشیو اول بردار اصلا سمتش نرو خودتو مجبور کن یک هفته کامل انجام بدی کاراتو بعد عادت میکنی . کارهای روزانه رو نمیرسی یا درسی،؟

روزهای خوب در راه اس
گوشیو اول بردار اصلا سمتش نرو خودتو مجبور کن یک هفته کامل انجام بدی کاراتو بعد عادت میکنی . کارهای ر ...

کلا همه چی..یک تایم خیلی زیاد رو برای استفاده از گوشی میزارم..خیلی کلافه کننده اس..مثلا برنامه می ریزم که یک سری کار هنری رو انجام بدم درسمو بخونم از لحاظ های اخلاقی و دینی خودمو قوی کنم با اینکه خیلی تایم کمی برای هر کدوم میزارم اما بازم انگار نه انگار

کلا همه چی..یک تایم خیلی زیاد رو برای استفاده از گوشی میزارم..خیلی کلافه کننده اس..مثلا برنامه می ری ...

اتفاقا هر چه تایم بیشتری بدی بهتره چون ذهنتو متمرکز میکنه من که کنکوری بودم امسال گوشیمو از صبح تا ۱۲ شب میزاشتم تو کمد سمتشم نمیرفتم . هیچ چیز لذت بخش تر از این نیست که به کارات برسی بعد ببین چه کاری رو کی حس داری انجام بدی مثلا واسه من شیمی و فیزیک صبح ها خوب بود عمومی ها آخرشب که خسته بود کار اصلیتو بزار وقتی که میدونی انرژی داری 

روزهای خوب در راه اس
اتفاقا هر چه تایم بیشتری بدی بهتره چون ذهنتو متمرکز میکنه من که کنکوری بودم امسال گوشیمو از صبح تا ۱ ...

والا از کنکورم که گذشته تازه فارغ التحصیل شدم..شاید بخوام برای ارشد بخونم..ولی کلا تصمیم درسی زیاد مد نظرم نیست..ولی درسته تایم زیادی رو براش نمیزارم به خاطر همین کلا اون برنامه هام توی حاشیه می ره

والا از کنکورم که گذشته تازه فارغ التحصیل شدم..شاید بخوام برای ارشد بخونم..ولی کلا تصمیم درسی زیاد م ...

از فردا تایم هاتو بیشتر کن اگه میدونی تمرکزتو بهم نمیزنه میونش موزیک گوش بده

روزهای خوب در راه اس
الان ک مدارس مجازی شده خیلیبیی بد شده دائم پا گوشی

منم الان خواهرم اینطوریه اونا فعلا بنا به شرایط مجبورن ولی عادت نکنند زیاد برن پای گوشی چون چشم هاشون واقعا ضعیف میشه

روزهای خوب در راه اس