الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من معمولا سعی میکردم یه تایمی مثلا از شبی نیم ساعت شروع کنم که خوندنشم راحت باشه کم کم که پیشرفت کردم تو اون درس و نمره و درصدام رفت بالا خیلی براش انگیزه گرفتمو مث بقیه درسا شد برام تو کنکور هم ۷۰ درصد زدمش
به نام خدا کتابو میبستم میزاشتم اونور، وقتی تو آزمون بد میزدم انگیزه ایجاد نمیشد ولی مجبور میشدم دفعه بعد بخونمش😭 یادم اومد به فیزیک یازدهم حالم به هم خورد
بدا به حال شهیدی که در صف محشر،،بفهمد آنچه نصیبش شده شهادت نیست... در ایران تا بود ملا و مفتی، به روز بد تر از اینم بیوفتی... هرکه افتاد پی شیخ به محراب رسید/ما پی میکده رفتیم،رسیدیم به شیخ.../ من اگر خوب و اگر بد تو برو خود را باش..هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت../ عضو کمپین مبارزه با#بی جنبه ها ////////// 9/9/99بهترین اتفاق زندگیم میوفته😍
عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
سه الی چهار روز پشت سر هم رأس یه ساعت مشخص اون درسو بخون نا خودآگاه بعد چند روز دوس داری بازم بخونیش و البته فراموش نشه بسته به نوع درس شیوه مطالعش هم مهمه...🌸
09219246251مشاوره و برنامه ریزی تخصصی دبیرستان وکنکور و آزمون های استخدامی خانم شمس
به هدفم فکر میکردم خودمو تو لباس پزشکی میدیدم خخخ.
هرشب دودقیقه به هدفت فکر کن
به این فکر کن یک قطره آب وقتی به طور پیوسته به سنگ بخوره بعد از مدت زیادی سنگ ترک بر میداره و روش اثر میذاره تو از سنگ که کمتر نیستی اینقدر بخون که یاد بگیری ،