2777
2789
عنوان

اومدم با کاربری جدید

168 بازدید | 29 پست

سلام خوبید

من قبلا کاربری داشتم ولی فعالیتی نمیکردم نهایت تو چندتا تاپیک نظرمو میدادم اونو بستم و کاربری جدید زدم پس یه وقت فکر نکنید من فیکم یا مرد و ...

ازتون راهنمایی میخوام امیدوارم کمکم کنید....

من 24 سال و چند 4ماهمه و تک فرزندم , با مادر و پدرم اختلاف سنی کمی دارم و رابطه خییلی خوبی دارم باهاشون ...

ولی یه مشکلی که چند وقته دارم اینه که من تا این سن حتی 1خواستگار جدی هم نداشتم , 1-2نفری بودن که فقط حرف زدن ولی اینکه پیگیر باشن و ... نه اصلا .

خیلی ناراحتم همش میگم خب یعنی هیچکس دوسم نداره و برای هیچکس عزیز نیستم.

اینو میدونم که همه چی شوهر نیستا ولی خب این موضوع خیلی فکرمو درگیر کرده

قدیمی هستم ولی با کاربری جدید  

خودت برو از یجا پیدا کن بگو بیاین منو بگیرین

متاهل و متعهد به قلب آقا مجیدمون💑💍❤دخمل خوبیم لطفا اذیتم نکنین گناه دارم دیگه شماره ندارم عضو شم😂😂میشه برای زودتر رفتن سر خونه زندگیمون یک صلوات بفرستین و با قلبای پاکتون دعا کنین واسه خوشبختیمون خواهریا خیلی سختی کشیدیم😭❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو جامعه باش به وقتش خودت با یه کیس مناسب آشنا میشی

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
اخلاق و رفتارت با بقیه چطوره؟؟ اگه خوبه ک انشالله زودتر ازدواج کنی❣

خوبم و واقعا خونگرمم 

وتو اقوام خیلییی خیلی محبوبم پیش بقیه و همیشه از ادبم همه جا تعریف میکنن

قدیمی هستم ولی با کاربری جدید  
من جدی صحبت کردم    

منم جدی گفتم خیلیا برا خودشون شوهر پیدا میکنن عزیزم خودت دست به کار شو

متاهل و متعهد به قلب آقا مجیدمون💑💍❤دخمل خوبیم لطفا اذیتم نکنین گناه دارم دیگه شماره ندارم عضو شم😂😂میشه برای زودتر رفتن سر خونه زندگیمون یک صلوات بفرستین و با قلبای پاکتون دعا کنین واسه خوشبختیمون خواهریا خیلی سختی کشیدیم😭❤