2777
2789

سلام , یه هفته پیش من موش دیدم سر نماز بودم یهو دیدم مثل فرفره از جلوم رد شد بزور و بدبختی از خونه بیرونش کردیم , رفت زیر راه پله دیگه نتونستیم گیرش بیاریم.دوباره فرداشبش من رفتم طبقه دوم خونمون دیدم دوباره اومده تو خونه , بابام اومد گرفتش میخواست ببرش بیرون دوباره فرار کرد رفت , من فرداش رفتم چسب موش خریدم گذاشتم چندتا ولی هیچی تو تله ها نبود , هرچقدرم کل خونه رو گشتیم نبود , هیچ فضله ای یا  ادراری هم ندیدیم , موش کوچولویی بود , البته سم گذاشتیم سم ها نبودن فکر کنم خورده بودشون ولی  درجا نکشته بودنش , چون بعدش دیدمش , حالا موندم هنوز هستش ؟فرار کرده رفته ؟ تروخدا راهنمایی کنین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین موشا خیلی باهوشن حواستون باشه میخاین تله بذارین خوراکی چیزی بذارین روش اثلا اثلا نباد دستتون بخوره ب تله موش یا خوراکیه چون بوشو حس میکنن و دوری میکنن ی دسکش حتما دس کنید

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
موش مگه میاد تو خونه؟ اطرافتون فضای بازه؟ از کجا اومده؟    

نه درو باز گذاشته بودیم اومد تو خونه , طبقه دومم هم داداشم درو باز گذاشته بود .ولی بعدش در هارو بستیم و درز هاشو پر کردیم.

پنیر و تله موش بذار . مخصوصا شبا ... صداش میاد اگ باشه ..  درتونم باز نذار بالاخره ی راهی هست ک ...

والا تقریبا یک هفته از زمانی که گرفتیمشو فرار کرد گذشته ولی دیگه نه اثری ازش پیدا شد و نه صدایی میگیم شاید فرار کرده رفته 

یه گردو بزارین روی گاز تا بسوزه بعد بدون اینکه دستت یابدنت بهش بخوره بزار روی یه مقوایی که دور تا دورش چسب موش زدین.بعدمقوارو بزارین جایی که احتمال میدین اونجاهاباشه از بوی گردو میاد فقط تاکید میکنم به هیچ وجه نباید بدنتون بخوره به گردو یامقوا چون از بوی انسان فرارمیکنه فقط با دستکش بردار

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست