2777
2789

بعضی وقتی از دست خدا خیلی اذیت میشم .

داداشم زنش خیانت کرد .قبل اینکه داداشم بفهمه ماشین خونه و پولاشو که تو بانک همه رو برد 

داداشمم وقتی فهمید که دیر شد .جای مهریه هم ی زمین بود که اونم برداشت ‌.یکی از زمینا رو هم واس پسرش برداشت (بنامشه نمیتونه بفروشه)دوتا زمین بودن.

حالا خانما خانما مثل اینکه اون یارو ولش کرده رفته.

دیگه نسبتی با خانواده ما نداره .

حالا پسرش بعد مدت ها فرستاده مثلن خونه بابام که سر بزنه .😕انقد گوشش پر کرده که میگه یکی از فرشاتون که زیر پاتونه بفروشین برام گوشی بخرین 

یا میگه بابام تو مجردیش زیاد کار کرده براتون یه ۲۰ملیون بهم بدین .مامانم میخواست بوسش کنه یا بغلش کنه میگفت نجسین شما بوسم نکنین.

به خاهر کوچیکمم گفت فلانی دوست پسرته .وای آتیش گرفتم .انداختیم بیرون رفت گفتیم دیگه اینجا پاتو نزار.اشکم در اومد خیلی دلم خون شد واس خاهرم.

چرا خدا کاری ب این آدما نداره .

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب کردین انداختین بیرون برن ب جهنم

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
مگه بچه برادرتون نیست  پس چرا تو این نمیدیدینش  بچه برادرتون رو انداختید بیرون ؟!

داداشم بچه رو داد بهش ..الانم ماهانه براش پول میفرسته تا ۱۵سالگی .

مامانشم نمیزاشت بیاد .

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠