الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منکه هفت هشت باری خریدم از خرید حضوری راضی تر بودم
لذت میبرم از زیستن حتی ب غلط ❤❤💋💋💋 کاربری دست سه نفره خواهشا گیر ندین ❤❤❤فرفری موی غزل ساز چشم رنگی هسدم ❤💋دختر خیابان بهار کوچه فروردین پلاک ۱۱ ❤🌷🌲💐 منُ این صنمُ عاشقی باقی عمر♡کامرانم 💋💋💋❤دختر ترک 🇹�🇹🇷�� دنیایم قشنگ است چون ب همه چیز قشنگ نگاه میکنم ❤
یکم در مورد خودم توضیح بدم
«به نام خدا هستم،
از بچگی بزرگ شدم،
تو بیمارستان به دنیا اومدم،
صادره از شهرمون،
همونجا بزرگ شدم،
چند سال سن دارم،
بابام مَرد بود،
تو دوران کودکیم بچه بودم،
با رفیقام دوست شده بودم،
به دوست داشتن علاقه دارم،
قصد ازدواج نه دارم،
بعضی شبها که می خوابم
خواب می بینم،
تو خونمون زندگی می کنیم،
تا حالا نمردم و...»
اره مثل النگوی نقره خودم آبانماه پارسال ۳۶۰ تومن پول دادم هی بدقولی میکردن فردا میکردن اخرسر بعد از سفارش سه هفته به دستم رسید نقره نبود هرچی آب میزدم بدل از آب درآورد افتضاح بود
🧿خدایا یه نگاهی به من کن و کمکم کن و منو از آدمای سمی و حسود نجات بده مرسی 😣هرکی تاپیک جنجالی و پربازدید رو دید
من كه خيلى خريد ميكنم فقط يه بار مانتو پاييزه خريدم و پشيمون شدم اونم بخاطر سايز غير استانداردش بود فرى سايز بود ولى فك كن تا سايز ٥٠ جواب ميداد🥴🥴خيلى گشاد بود🤦🏻♀️🤦🏻♀️