2777
2789
@دخترمودب               بیااینجااون تاپیک قفل شدپست    ...

شما 😐

حال من خوب است و چه آرامشی ‌ست در آغوش تنهایی دیگر از هیچ نداشتن‌ها نمی‌ترسم حالا چه کسی‌ می‌‌تواند از من بگیردچیزهایی‌ را که ندارم...
الان اینو داشتم تو تاپیک لاکچریا میخوندم  ی کاری میکنی کارخونه نوتلا بیاد معذرت خواهی کنه 🤪🤪

به همه گفتم به همه ها 😂😂

اصلا دارم نابود میشم بعد اون 🖐

دو هفته تو یخچال نگاش کردم ولی نخوردم 

ای خدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب...    

اره 😹😹 آخرشم دهنم به صافی واسفالتی مغزشون شدولی اونچیزی که دیدم کجا واونچیزی که تحویلم دادن کجا

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯

من دوتا شلوار خریدم  شلوارارو تو پیج دیدم  مغازشم توشهرخودمونه  اوردن برامخوب بودن خدایی یه مانتوهم خریدم دوس داشتم یکم تیره ترباشه ولی روشنتراز چیزی بودکه فکرمیکردم اما جنس و قیافش درکل خوبه

شما 😐

نقدشونده ازطرف شما😝

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯
به همه گفتم به همه ها 😂😂 اصلا دارم نابود میشم بعد اون 🖐 دو هفته تو یخچال نگاش کردم ولی نخوردم&n ...

خخخخ 

خدا خیرشون نده ک اینجور با آینده و زندگی جوونای مردم  بازی میکنن 🤣🤣

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
نقدشونده ازطرف شما😝

وایسا بخونم پستارو ک کدوم بودی

حال من خوب است و چه آرامشی ‌ست در آغوش تنهایی دیگر از هیچ نداشتن‌ها نمی‌ترسم حالا چه کسی‌ می‌‌تواند از من بگیردچیزهایی‌ را که ندارم...
وایسا بخونم پستارو ک کدوم بودی

امضام🥴🙆‍♀️ ماهی کی بودی 

امضام🥴🙆‍♀️ ماهی کی بودی 

ای فهمسم امضات نخوندم اصن😂 خیلی شیطونی 

ای فهمسم امضات نخوندم اصن😂 خیلی شیطونی 

🥴😎😹

تمام لوازم مراقبت پوست و بهداشتی و آرایشی رو آنلاین می‌خرم از سایت خانومی یا مو تن رو و همیشه راضی بودم . لباس خونگی از یه کانال تلگرام و یه پیج Instagram می‌خرم خریدهای سوپرمارکتی و گوشت و مرغ و نون و سبزی همه رو از اسنپ می‌خرم از دیجی کالا تبلت و اسباب بازی و گوشی و کلی خرده ریز خریدم خوب بوده 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش