2777
2789
عنوان

بیاییم از سوتی های دوران عقد و خوشیاش بگیم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3239 بازدید | 118 پست
والله ما هم متاهیلیم نمیدونیم🤔🤔🤔

عجب شوهرت مک نزده گردنتو یعنی تاحالا؟

حال من خوب است و چه آرامشی ‌ست در آغوش تنهایی دیگر از هیچ نداشتن‌ها نمی‌ترسم حالا چه کسی‌ می‌‌تواند از من بگیردچیزهایی‌ را که ندارم...

وااای من هنوز تو عقدم

شوهرم بعضیا شبا ک میخوابیم میگوووزه 😆😆😆🤭🤭🤭

فقط عکس العمل بعدش

منو صدا میکنه یهو با صدای بلند 

وااای فلانی ببینه خوابم یا نه 

حتی نیمه خوابم باشه با صدا کردنش بیدار میشم 

منم که خودمو زدم ب خواب

بعد میگم واای چی شده ؟ اونم میگه هیچی بخواب بخواب

دوباره ادامه میده منم مثلا خوابمو یواشکی ریسه میرم از خندهه😁😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بار اول بد نامزدی تنها بودیم نامزدم اومد جلو هول شدم عقب. رفتی گوزیدم 

تا الان که هفت ساله عروسی کردیم 

نزدیکی کردنی میگه نگوزی 

خیلی خجالت می‌کشم

تا دندان دارید لبخند بزنید  
به جوری تعریف کردی اصلا معلوم نبود چی به چیه 😐

😂 همه همینو میگن

میگم پسر داییم به مادرم گفته بود بیا بیدارم کن که برم کار خواب نمونم مادرم رفته بود خونشون هر چی صدا میزد کسی جواب نمی‌داد فک کرده پسره خواب مونده صدا کنان  رفت داخل دید اون یکی عروس داییم لخت داره بالا پایین میگره مادرمم فرار کرده🙄

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
یبار رفتم خونه عموم دیدم تو حمومشو ک بیرون تو حیاطه صدای زن عمو میاد همینجور ک داشتم میرفتم توخونه ص ...

😂😂چی میگفتن حالا

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...
چ بده امضات😐

بگو من انتقادپذیرم🥴 واز نظرت استقبال میکنم😝

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯
نامزدم به مامانش گفت وای دیشب نخوابیدم تا ساعت پنج بیدار بودم مامانش سریع برگشت رو به من توام بیدار ...

میگفتی من نگاش میکردم فقه😐

حال من خوب است و چه آرامشی ‌ست در آغوش تنهایی دیگر از هیچ نداشتن‌ها نمی‌ترسم حالا چه کسی‌ می‌‌تواند از من بگیردچیزهایی‌ را که ندارم...
وااای من هنوز تو عقدم شوهرم بعضیا شبا ک میخوابیم میگوووزه 😆😆😆🤭🤭🤭 فقط عکس العمل بعدش منو صدا ...

بهش بگو که به سمفونیای شبانش عادت کردی وباعث بهبودریتم خوابت شده تابنده خداانقدبااسترس کنارت نخوابه

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯
ایشالله خواهرشوهر شدی جبران کن 😂😂😂😂

ایشالا اون موقع ۴۰سالمه من ۰😫

😂 همه همینو میگن میگم پسر داییم به مادرم گفته بود بیا بیدارم کن که برم کار خواب نمونم مادرم ...

😂😂 قضیه رو همینجوری حدس زدم ولی فک میکردم عروس داییت زن همین پسر دایبت باشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم