2777
2789

دخترم 15 سالش هست از بچگی عاشق حیوونا حتا مار😫 ولی من واقعا نمی تونم هم وسواسی هستم تو مرتب بودن خونه هم میترسم هم چندشم میشه مهم نیست هر حیوونی باشه دخترم از بچگی دلش می خواست حییون خونگی داشته باشه پرنده رو معمولا نمیگه(به قول خودش یه چیزی که راحت بغلش کرد و هر جا می خوای ببریش مثل گربه یا سگ 

این چند وقته بیشتر دلش می خواد این اتفاق بیوفته کلی بهم قول داده که کل مسئلیت هاش با من توی هزینه هاش هم از پس اندازش گفته دلش می خواد کمکمون کنه بیشتر درس بخونه کمتر گوشیش دستش یاشه و کلی چیز دیگهمی خوام شما کمکم کنید به نظرتون براش سگ یا گربه بگیرم حتا بهم گفت قول میدم از همین الان مرتب تر باشم و واقعا خیلی تغییر کردلطفا نظرتون رو بگین و خودتون رو بزارید جای من😙😊

تعداد رای : 11
نظرسنجی
براش بخریم سگ یا گربه رو
6
54%
روی حرف خودم بمونم
5
45%
این کاربری برا 3 نفر بود🙄یکیمون دعوا کرد رفت😂تاپیک ها هرکدام برای فرد جدایی است ❤️تاپیک خنده دار دیدید مارم تگ کنید 😂😂😂😙                            

اگه مث من وسواسی سختت میشه سگ و گربه راه میفتن تو خونه،حداقل یه جیزی مث خوکچه یا همستر یا لاکپشت بخر 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاتر ما تو اقوام نزدیک داریم زحمت مادر خانواده بیشتر شده و نکته منفی در مورد اون خانواده این بود که بچه خانواده دوباره برگشت به نامرتب بودن و درس نخوندن . اجازه هم نمیده حیون خونگی اش رو واگذار کنن

تک فرزنده؟

نه یه خواهر دیگه داره اون 18 سالشه میگه بجز دوستام کسی نیست که اونم کرونا شد و مدرسه ها تعطیل خواهرش که امسال سال کنکورشه و کلا خیلی باهم جور نیستن دو دقیقه میخندن دو دیقه بعد همو میزنن

این کاربری برا 3 نفر بود🙄یکیمون دعوا کرد رفت😂تاپیک ها هرکدام برای فرد جدایی است ❤️تاپیک خنده دار دیدید مارم تگ کنید 😂😂😂😙                            
اگه خدایی نکرد دلشو بزنه و دیگه مراقبش نباشه ، خیلی بده حیوان خونگی رو رها کنید تو خیابون. بهش بگید ...

وحشتناک عاشق حیووناس مطمئنم ازش خسته نمیشه قبلا باغ داشتیم یه سگ سراب اونجا بود عاشقش بود باغمونو فروختیم سگه رو دادیم به فامیلمون تو شمال اما چند وقت پیش مرد هنوزم بهش فکر میکنه یا عکسشو میبینه گریش میگیره یه بارم یه خرگوشو یه هفته نگه داشته واقعا مراقبش بود مطمئنم خسته نمیشه

استاتر ما تو اقوام نزدیک داریم زحمت مادر خانواده بیشتر شده و نکته منفی در مورد اون خانواده این بود ک ...

دخترم گفته اگه یکی از این کارایی رو که گفتم نکنم ببرید واگذارش کنید

سگ و گربه نه ، دردسرشون زیاده . یکی از بچه های سایت گربه داشت یا سگ ، می گفت باید روزی دوبار جارو کنم خونه رو به خاطر موهاش که می ریزه . اگه خواستی بگیری همستر یا خوکچه هندی خیلی بهتره

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
دخترم گفته اگه یکی از این کارایی رو که گفتم نکنم ببرید واگذارش کنید

وقتی آدم حیون خونگی میاره مخصوصا سگ اونقدر بهش وابسته میشه که اصلا نمیتونی واگذارش کنی . مثل بچه کوچیک میمونه الان اون فامیل ما خانمش با اینکه از دست بچه اش ناراحته که کارای سگش رو انجام نمیده ولی دلش هم نمیاد واگذارش کنه خودش هم بهش وابسته شده . هم اون حیون وابسته میشه و گناه داره و هم خود آدم بهش دلبسته میشه