2777
2789
عنوان

بیاین براتون سوره توحید بخونم

123 بازدید | 39 پست

اسمتونو بگین برای حاجت رواییتون سوره توحید بخونم

منتظر یه خبرم،با دلای پاکتون دعا کنین تا آخر هفته بهم خبر خوش برسه

ممنون میشم یه صلوات یا حمد برای خونه دار شدنم و سر و سامون گرفتن زندگیم مهمونم کنی، دلت همیشه شاد شاد

سلام عزیزم

چله عظیم دعای فرج 🕯

تو تلگرام مخصوص‌ خانم‌ها که چله قبلی نصف بیشتر گروه ازدواج کردن یا به حاجتای خودشون رسیدن الانم چله جدید می‌خوایم برداریم.

توبه از گناهان و جبران لغزش‌های گذشته همراه با خوندن چهل روز دعای فرج امام زمان (عج)

اگه مایل بودید خصوصی پیام بدید تا از مدیر گروه لینک بگیرم و بفرستم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم 

خدا خیرت بده

هر جا تاپیک دوست پسر ببینم گزارش میزنم ، بذار بگن افکارم پوسیده ست ، اما من دختری ام که تمام زیباییم و محبتم و احساسم رو فقط و فقط خرج همسرم میکنم نه یه پسر غریبه که معلوم نیس تهش بیاد منو بگیره یا جداشیم و همش بترسم مبادا ازدواجم رو به هم بزنه (کم نبودن این تاپیک ها و اینجور موارد)  ، گاهی افکار پوسیده بهتر از روغنفکریه !یادتون نره ما تو ایران زندگی میکنیممممم
زهراساداتم انشالا خبر خوب بهت برسه به زودی

مرسی گلم 

حاجت دلت روا ایشالا

ممنون میشم یه صلوات یا حمد برای خونه دار شدنم و سر و سامون گرفتن زندگیم مهمونم کنی، دلت همیشه شاد شاد

مامان کارن هستم لطفا ب نیت سلامتی و عاقبت بخیری پسرم کارن 

انشالله حاجت روا بشی عزیزم 

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️