2777
2789
عنوان

اسپری چربی زدای نانو

5950 بازدید | 19 پست

سلام کسی از اسپری چربی زدا برای گاز استفاده کرده؟

راضی بوده؟واقعا اونجوری که تبلیغ میکنن موثر هست؟

اگه راضی بودید لطف کنید بگید چه مارکی بوده

خدایا 🌧بارون🌧 رحمتت رو از ما نگیر

توروخدا جواب دادن منم لایک کن 

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

عالی بود

من همیشه با لوله بازکن صاف چدن هارو تمیز میکردم دیروز گرفتم از لوله بازکن هم بهتر بود

به دریچه هود زدم عالی بود

پولی که گرفتن حلالشون باشه

البته روی قوطیش نوشته پاک کننده موتور ماشین ولی هر نوع چربی رو تمیز میکنه

مطربا بهر خد ، تو غیر شمس الدین مگو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالی بود من همیشه با لوله بازکن صاف چدن هارو تمیز میکردم دیروز گرفتم از لوله بازکن هم بهتر بود ...

عزیزم از کجا خریدی این پاک کننده موتور ماشین رو ؟

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
از یه پیج تو  اینستا  قیمتش 79 با 15 هزینه ارسال

ممنونم عزیزم ❤🙏❤

ممنونم عزیزم ❤🙏❤

شماره واتس اپشو دارم اگر خواستی بگو بدم

اینجا بگم حالا فکر میکنن تبلیغه

امروزم یکی برای خونه خودم سفارش دادم روی جهازم  

هنوز خونه خودم نرفته استرس خونه تمیز کردن دارم

شماره واتس اپشو دارم اگر خواستی بگو بدم اینجا بگم حالا فکر میکنن تبلیغه امروزم یکی برای خونه خودم ...

😂😂😂اره والا ادم همش باید به فکر تمیز کاری باشه 

بگو عزیزم بی زحمت 

تبلیغ چیه ‌😂

خودم ازت میخوام❤❤❤

😂😂😂اره والا ادم همش باید به فکر تمیز کاری باشه  بگو عزیزم بی زحمت  تبلیغ چیه ‌😂 خود ...

این شمارشونه 09125090024

اینم پیج اینستاشونه global_nanogermany

این دو روز اینقدر زنگ زدم و پیگیر بودم کامل منو میشناسه  

بگی ملک محمدی شناخته

اسم محصولشون نانوسان هست

یدونه هم برای داشبورد داشت گرفتم هنوز تستش نکردیم

این شمارشونه 09125090024 اینم پیج اینستاشونه global_nanogermany این دو روز اینقدر زنگ زدم و پیگیر ...

ممنونم عزیزم

به سلامتی استفاده کنی 😁