2777
2789
عنوان

خانمای باردار یه لحظه

183 بازدید | 26 پست

بدجوری سرما خوردم دکتر نرفتم الان ماه چهارم. زنگ زدم منشی دکتر گفت استامینوفن میتونی مصرف کنی ولی نگفت چقدر تو سه روز 4 تا قرص خوردم الان سرم درد میکنه میترسم بازم بخورم. آیا میتونم استفاده کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استامینوفن بدون کدئین

روزی دوتا 

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
نه 4 تا قرص تو سه روز

آهاببخشید حواسم نبود منم سرماخورده بودم توبارداری استامینفن ساده دکتربهم داد گفت فقط روزی یکی بخور اونم درصورت تب ودرد شدید میگفت لوس بازی درنیاری همینکه سرت یکم درد گرفت وقابل تحمل بود نخور😐

بلاخره گل پسرم بدنیااومد خداروشکر تیکرگذاشتم به وقت یکسالگی گل پسرنازم آقاشایان😍😍

بااجازه از استارتر و با آرزوی براورده شدن حاجت ها و آرزوهاش 😍💚

.

دوستان تا ۱۴ روز سفره صلوات داریم و هرروز به نیت یکی از چهارده معصوم ، به قصد حاجت روایی 😍🙏💔

امروز به نیت حضرت باب الحوائج امام موسی کاظم (ع) هست لطفا شرکت کنید 🌺🌺🍬🍬

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5051299/سفره-صلوات-هدیه-به-باب-الحوائج-امام-موسی-کاظمع?page=1

الهی نگاهی // لطفا یک صلوات برای آمرزش روح مادر و پدرم بفرستید. کامنت بگذارید منم صلوات بفرستم. 

علاعمتون چی بود.منم سرما خوردم همش استرس کرونا رو دارم

عزیزم منم اولش فکر کردم سرماخوردم امابعدش متوجه شدم کرونا گرفتم چون حس بویایی وچشاییمو ازدست دادم الان خداروشکر کامل خوب شدم وحسامم برگشته تقریبا😍اصلا خطرناک نیس کرونا زیاد نترس

بلاخره گل پسرم بدنیااومد خداروشکر تیکرگذاشتم به وقت یکسالگی گل پسرنازم آقاشایان😍😍