2777
2789
عنوان

بی قراری دوران اوایل بارداری

1203 بازدید | 12 پست

شما هم مثل من بی قرار میشین توی دوران بارداری اصلا نه میتونم بشینم نه میتونم بخابم نه میتونم راه برم جایی میرم همش دلم میخواد برگردم خونه،خونه هم که نمیتونم بمونم لطفا راهنمایی ام کنین چکارکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه حل نداره این بی قراری 

نمیدونم تازه من فک کنم نزدیک دوماهم باشه دقیق نمیدونم سونونرفتم همین دیروز فهمیدم باردارم هیچی از بارداری نمیدونم ای خداااا

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
منم نزدیک دو ماهمه تازه یک هفته متوجه شدم

اخیییی مبارکع،چ علاعمی داشتی؟من فقط سرگیجه و حالت تعوع،وبیحالی شدید یعنی فکرمیکردم کرونا باشه دوبارم ازمایشم منفی شد بارسوم مشخص شد باردارم،

اخیییی مبارکع،چ علاعمی داشتی؟من فقط سرگیجه و حالت تعوع،وبیحالی شدید یعنی فکرمیکردم کرونا باشه دوبارم ...

ممنون عزیزم، سرگیجه و بیحالی شدید داشتم، به شوهرم گفتم برو سه چهارتا تست بگیر ببینم چی میشه به محض اینکه زدم هر سه تاشون درجا مثبت شد

ممنون عزیزم، سرگیجه و بیحالی شدید داشتم، به شوهرم گفتم برو سه چهارتا تست بگیر ببینم چی میشه به محض ا ...

من اصلا بی بی نزدم،چون تومحل کارم بیحال شدم پدرشوهرم منو برد بیمارستان اونجا ازمایش دادم گفتن باردارم،الانم واقعا کلافه ام ازدیشب تاحالا حالت تعوع شدید دارم واقعا دیوونم کرده