2777
2789
عنوان

رفلاکس و آلرژی

87 بازدید | 5 پست

سلام خانما دخترم چهارماه هست شیر نمیخوره فقط توی خواب بردم یک دکتر متخصص گفت بچتون آلرژی داره و رفلاکس دارو نوشت برای دخترم برای خودمم رژیم غذایی داد من تردید داشتم رفتم دکتر دیگه که فوق تخصص بود بهم گفت هیچ مشکلی نداره دخترم فقط شیطون شده الان نمیدونم به حرف کدوم دکتر گوش کنم شما بچهاتون اگه رفلاکس یا آلرژی داشتن علائمشون چی بوده؟ 

تو خواب ترش میکرد،مدام بالا میاورد،دلدرد میگرفت،اصلا نمیتونست قطره بخوره

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بهدهمه ی غذاها حساسیت نشون میداد و من رژیم گرفتم 

صورتش جوشتی قرمز میزد و میخواروندش

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اپلیکیشن دکتر زوپ رو نصب کن

به دکتر مقدادی پیام بده اون متخصص الرژیه و کارش عالیه