2777
2789

من تجربمو از خیانتی که دیدم تو این پست نوشتم چند نفر پیام دادن که بدردشون خورده چند نفر راهنماییای خوبی بهم کردن و خلاصه که گفتم شاید اگه پربازدید بشه کمک خوبی باشه به کسایی که تو این شرایط قرار میگیرن چون تا الان که چندماه ازون جریان گذشته واقعا از تصمیمم راضیم و زندگیم رو به بهبوده (امیدوارم برای کسی پیش نیاد)

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4331746/خیانت-همسرم-و-تجربه-من?postId=155080825

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته
کو گوش شنوا ! گرچه خیلیاشم دروغه

ینی اگه کسی در مورد خیانت نگه دیگه خیانت انفاق نمیفته ..چیزی ک واقعیته اینه ک مردا خیانت میکنن فقط اینجور تایپکا باعث میشه آدم چشمش باز بشه و قبل ازینکه دیر بشه کاری بکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی اگه کسی در مورد خیانت نگه دیگه خیانت انفاق نمیفته ..چیزی ک واقعیته اینه ک مردا خیانت میکنن فقط ا ...

فقط مردا خیانت میکنن؟ این تاپسک ها فقط باعث بدبینی بیشتر میشه همینو بس 

فقط مردا خیانت میکنن؟ این تاپسک ها فقط باعث بدبینی بیشتر میشه همینو بس 

نه زنا هم خیانت میکنن ولی اولن ک مردا دوبرابر زنا خیانت میکنن دومن اینجا بحث از خیانت مردا بود

کو گوش شنوا ! گرچه خیلیاشم دروغه

امیدوارم هیچوقت برای کسی اتفاق نیفته اما اگه اتفاق افتاد خدایی نکرده مدیریتش مهمه تا زنا کمتر ضربه بخورن چون متاسفانه قوانین کشور ما به نفع آقایونه

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته
امیدوارم هیچوقت برای کسی اتفاق نیفته اما اگه اتفاق افتاد خدایی نکرده مدیریتش مهمه تا زنا کمتر ضربه ب ...

عزیزم میشه لطفا درخواست دوستیمو قبول کنی و تایپیکم بخونی خواهش میکنم خیلی زیاد به کمکت نیاز دارم مشاوری که فتی رو هم بهم معرفی کن تو خصوصی

خیانت زنو مرد نداره و کلا کار خیلی کثیفیه. منم از همسرم بعد ۵سال زندگی خوب خیانت دیدم.اون خانوم مشتری ۳سالشون بود که خیلی مغازه همسرم رفتوامد میکرد.نمیگم همسرم بی تقصیره نه ولی اون خانوم خیلی خیلی پیگیر شوهرم بوده وبالاخره به هدفش رسید یکسال با شوهرمن دوست بود حتی بعضی سرچیزای الکی باشوهرم حرفم میشد بهم میگفت برو خونه مامانت منم میرفتم بعدا فهمیدم تمام اون شبا کنار اون خانوم بوده.اینارو میگم که مثل من زیااادی هم اعتماد نکنین یکم زرنگ باشین. .بعداز گذشت ۷ماه ولی من هنوز فراموش نکردم همش جلو چشممه و همش تو خونمون دعواست زندگیمو نابود کرد..به امید روزی که هیچ زنی به هم جنس خودش خیانت نکنه.