2777
2789
عنوان

انتقام از مادر شوهر😂🤦‍♀️

540 بازدید | 20 پست

https://www.instagram.com/p/CFHCunXA-RF/?igshid=w01cjgz0d2us

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ گنایی بوده ای😷🤣🤣

تف تف تف                                                                                                                                                                                                               تف تو این زندگی فقط  داری میخونی دوتا تف هم شما بریز 🤮                                                                                                                                  عقدی بدبختم😭چیه خشکل بدبخت ندیدی؟؟ 🤬🤫🤐تیکر عروسیمه االبته اگه خدا بخادا😬👏                                                                  
مگه چیکار کرده

برو بخون 😂

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤
فقط گریه داره

چرا😂

وای اینو من دیروز خوندم ترکیدم از خندہ مردم چہ کارایی ک نمیکنن🤣

گروہ آبی وزن اول ۷۹وزن الان67.700 ھدف ۶۰     ان شااللہ تا آخر پاییز به ھدفم برسم
وای اینو من دیروز خوندم ترکیدم از خندہ مردم چہ کارایی ک نمیکنن🤣

فقط کامنتا رو بخون😂😂

خاک تو سرش ویییی

تصورش هم سخته😂

عروس ما هم شاشیده بود تو رخت خواب هامون😂😂😂😂😂😂😂😂😂 واقعا وقتی از نظر عقلی کامل نشدیم ازدواج نکنید عروس ما سی سالش بود لعنتی😷😷😷😷😷😷

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
عروس ما هم شاشیده بود تو رخت خواب هامون😂😂😂😂😂😂😂😂😂 واقعا وقتی از نظر عقلی کامل نشدیم ازدواج ن ...

واااای😂اون دیگه کی بوده😂واسه چی اینکارو کرده بود؟