2777
2789

امسال دخترم نهمه ، باید نهایی امتحان بده و انتخاب رشته کنه ، با این وضعیت آموزش های مدرسه هم که امیدی نیست لطفا یه آموزشگاه خوب معرفی کنید ، خودم بعثت و در نظر دارم

برای ریاضی برین تو سایت معلم ریاضی براش فیلم هارو بخرید زیاد گرون نیست،علوم هم مبحث شاقی نداره،از همین الان شروع کنه بخونه میشه ،ما نهم ها هماهنگ نبود حالا امسال رو نمی‌دونم چون به ما گفتن کروناست هماهنگ نیست پس امسال نیست نگران نباشید ،هر رشته ای بخواد بره می‌تونه اون پیشرفت تحصیلی اصلا مهم نیست

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدایت تحصیلی مهم نیست؟یعنی هر رشته ای بخواد میتونه بره؟

قطعا هدایت تحصیلی برای انتخاب رشته از اهمیت بالایی برخورداره  و اگه بخواد رشته تجربی یا ریاضی بره باید نمره ریاضی و علومش  خوب باشه و از همه مهمتر پایه خوبی در این دروس داشته باشه.  

مدرس و مشاور حوزه تحقیق و پژوهش های علمی
ببخشید منطورتون و نفهمیدم ، نهم ها هماهنگ نیست یعنی نهایی نبود؟

شما از هم اکنون برای امتحان هماهنگ برنامه ریزی کنید و سطح آموزشی بالاتر از کتاب درسی در نظر بگیرید. 

مدرس و مشاور حوزه تحقیق و پژوهش های علمی
ببخشید منطورتون و نفهمیدم ، نهم ها هماهنگ نیست یعنی نهایی نبود؟

نه هماهنگ نبود من پارسال نهم بودم به خاطر کرونا نهایی نبود امسال هم همینطوره ،نهایی نیست ،نهایی هم باشه سخت نیست 

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷
هدایت تحصیلی مهم نیست؟یعنی هر رشته ای بخواد میتونه بره؟

آره اصلا کاری ندارن به اون ،هرررر رشته دلش بخواد بره می‌تونه ،اصلا هدایت تحصیلی چیزی نیست 

مرسی عزیزم واقعا ممنون که جواب دادی موفق باشی گلم

خواهش میکنم ،وظیفه بود