یاالله ظهور مهدی صاحب الزمان را هرچه زودتر نزدیک کن بلکه کفر و نفاق از رو زمین برداشته شه
الهی امین الهی امین الهی امین
دعای هر ثانیه ی من
خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
دقت کردی پست مذهبی هیچ خبری توش نیست امام زمان خیلی غریبه.
هیییی😔 خداشاهده صاحب الزمان حتی بین شیعه های خودشم غریبه 😔😔😔 فکر کردن به اینکه قلب تنها ذخیره خدا روی زمین ...تنها بازمانده نسل حضرت علی (ع) از همه مهمتر قلب اونیکه قراره انتقام خون امام حسین رو بگیره هر روز هر شب تحت فشار و ناراحتیه خیلی ناراحت کننده اس ! تو هر تایپیکی یه نفر به یادش بیفته چقد خوشحال میشه آقا جانمون 💚❤💚❤
الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه امیرالمومنین علی ابن ابی طالب (ع)
میشه برای من دعا کنید ترو به امام زمان قسمتون میدم باردارم و بیمارستان بستری ام. دعا کنید مشکلی نداش ...
ان شاءالله هر چه سریع تر مرخص بشه عزیز دلم توکلت بر خدا باشه از آقاجانمون بخواه اون همین الان اگر صداش کنی حرفت رو میشنوه و اونقدر پیش خدا عابرو داره که دعاش در حقت مستجاب بشه ❤💚❤💚❤💚
یاالله ظهور مهدی صاحب الزمان را هرچه زودتر نزدیک کن بلکه کفر و نفاق از رو زمین برداشته شه اله ...
عزیز دلم بالاترین دعا همین دعای تعجیل در ظهوره ؛ خوش به سعادتت که تو این دنیای پر از فساد به این درک بالا رسیدی ؛ مراقب خوبی هات باش ؛ توروخدا این دوست عزیزمون که بارداره و در بیمارستان بستریه رو از دعای خیرت محروم نکن و در آخر بنده ی حقیر رو
عزیز دلم بالاترین دعا همین دعای تعجیل در ظهوره ؛ خوش به سعادتت که تو این دنیای پر از فساد به این درک ...
ایشالله خدا همه مریض هارو شفا بده به حق واحترام سلامتی اقا امام زمان
و شما عزیزم رو حاجت روا کنه
التماس دعا دارم از همه حاضرین تاپیک بخاطر مادر شدنم
خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
ان شاءالله نی نی سالم و صالح و امام زمانی خدا نصیبت کنه 💚❤💚❤
انشالله
انشالله خدا نگاه مهربونش و پر لطفشو از هیچ مسلمانی دریغ نکنه منم همینطور