2777
2789
عنوان

نوزادم

153 بازدید | 10 پست

الان ۵ ماهشه.وقتی سه ماهه بود دختر همسایه به حالت نشسته گذاشت ولی خوب گرفته بود منم سریع بچه رو ازش گرفتم .

دخترم لاغره بعد شوهرم گیر داده پشت بچه برآمده شده چرا میزاری دست بزنن فلان فلان

خودمم حس میکنم هست ولی به صورت خوابیده هیچی نیست پشتی .وقتی بغل میکنم مهره کمرش انگار زده بیرون 

بخاطر سرما خوردگی اسهال اوف هر روز دکتر بودم یا مدارک .الانم باید برم یا نه 

نه هیچی نیست طبیعی هس 

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه دختر منم تپله ولی چندتا مهره پشتش همینجوریه... چیزی نیست

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

چون نمیتونه کمرشو نگه داره اون حالته ببین بزار رو پاهات پشتشو ماساژ بده

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
نه میگم بچه لاغره شاید اینجوری حس میکنیم مهره کمرش موقع بغل کردن زده بیرون .اخه به صورت خوابیده طبیع ...

باروغن همیشه ماساژ بده خوب میشه 1 ساله بشه

نه میگم بچه لاغره شاید اینجوری حس میکنیم مهره کمرش موقع بغل کردن زده بیرون .اخه به صورت خوابیده طبیع ...

میگم ک ب خاطر ضعیفه ای جور حس میکنی وگرنه ب دلت بد راه نیار

اللهم عجل لولیک الفرج