2777
2789

میدیدم لباس نداشت تو آتیش خودشو کباب میکرد یا مثلا یه موجود دیگه رو کباب میکرد میخورد... کوتوله بود خیلی قیافه وحشتناک داشت دستگاه تناسلیشو نمیدیدم ولی هیچ لباسی تنش نبود تو یه جنگلی چیزی متروکه ای چیزی بود پاهاشم مینشست آویزون میکرد... آخر آخراش دیدم میومد طرفم با ترس از خواب پریدم ولی کلی طول کشید

آدم ترسویی هم نیستم بگم شبا میترسم واسه همینه

من از هفته پیش خوابگاهم کارآموزی میریم صبح ها... بخاطر کرونا اتاقارو دو نفری و تک نفری کردن. تو اتاق تنهام... ‌دوشبه همچین خوابی میبینم یادم رفته بود دیشبی رو ...ولی الان که دوباره دیدم یادم اومد تمام صحنه های دیشب... امشبم یه طور دیگه دیدم ولی تو صحنه دیگه بعد یدفه چشمامو باز کردم بی حرکت بودم از ترس ولی تو عالم خواب و بیداری بودم یه جورایی... یدفه صداهای دویدن پا شنیدم بعد یدفه احساس کردم ازترس قلبم شروع ب تپش کرد مغزم گر گرفت یهو بعد به حرکت افتادم از جام پاشدم بزور اومدم سالن دیدم هیچی نیست هیچکس نیست خلوته رفتم‌ صورتمو شستم الان میترسم بخوابم دوباره ببینم... 

چیکار کنم توروخدا واسه آرامش تنم یه صلوات بفرستید منم میفرستم‌واستون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من برات صلوات رو فرستادم ولی حتما قران بخون و نیایش کن. شاید جدیدا داری کار اشتباهی انجام میدی و این خواب بازتاب اون کارت باشه.‌شاید یه هشداره

با یه صلوات آمین بگو دوست گلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ.🍀

یه هاله بنفش رنگ دور تا دور خودت متصور شو که هیچ کس و هیچ انرژی نمیتونه وارد اون هاله بشه . بعدم سوره ناس را بخون و راحت بخواب عزیزم .چیزی نیست حتما استرس ها و فشار چ خستگی کارآموزیته ⁦♥️⁩ به دلت بد راه نده هیچی نیست هیچی 

گل در بر و می در کف و معشوق به کام است.

شب قران کنارت بذار. میگن چاقوهم بذاری بد نیس امتحان کن.... منم تو خوابگاه همچین تجربه ای داشتم.... و شگفت انگیز تر از اون ماجراهای بعدش بود اگ بیشتر نمیترسی تعریف کنم

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

قبل از خواب سه بار سوره ی توحید بخون و ایه الکرسی

با یه صلوات آمین بگو دوست گلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ.🍀