2777
2789
عنوان

قبول کنم بچم یکی دو روز بره خونه خواهرشوهرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 51 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خود بچه دوست داره بمونه؟؟؟؟نظر همسرت چیه؟؟؟

همسر من کلا همش خوابه نظر خاصی نداره

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
اینو ک راست میگی مخصوصا امشبم که با شوهرم سر مادرش یه بحث کوچیک کردیم

😂😂😂😂😂همونه میخواد آمار بگیره

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
بابا زمونه بی رحم شده. چطور به شوهر عمه بچه اعتماد می‌کنی درصورتیکه که دور از جون همه حتی پدر به دخت ...

وای اینو گفتی دلم ریخت یهو

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

نه اصلاااا

بچتو تنها خونه مادرتم نفرست

مادر بچه باید همیشه همراش باشه

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

نه پسرداره یادختر؟ جایی که مردغریبه هس دخترتونفرس

یه پسر ۱۳ ساله یه دختر ۶ ساله داره

من باشم نمیذارم بچم بدون خودم جایی بمونه اونم دختر ببخشیدا جامعه بد شده ب هیشکی نمیشه اعتماد صد داشت

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد/ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست