2777
2789
عنوان

سرکلاژ و رابطه

2316 بازدید | 7 پست

سلام من دقیقا دوماه از سرکلاژم گذشته الان ۲۷ هفته ام طول سرویکسم ۲۹ هستش. چندروزپیش دکترم گفت سونو بده از وضعیت سرکلاژ که خداروشکر خوب بود و دهانه رحم بسته بود 

دکترم اجازه نزدیکی داد با اینکه دوماهه رابطه نداشتیم گفت مشکلی نداری میتونی. حالا باز میترسم کسی بوده که رابطه داشته با وجود سرکلاژ؟؟؟؟

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد

من نداشتم

من ۱۳ هفته سرکلاژ شدم با سرویکس ۳۵ میلیمتر 

تا پایان بارداریم نداشتم

یعنی رابطه جنسی داشتیم به طرق مختلف⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩🤣اما نزدیکی ۹ ماه کامل رو اصلا نداشتیم

خطرناکه

.Pain🔥you made me a believer

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نداشتم من ۱۳ هفته سرکلاژ شدم با سرویکس ۳۵ میلیمتر  تا پایان بارداریم نداشتم یعنی رابطه جن ...

دکترم از بهترینا شهرمونه . من فقط بدلیل کوتاهی دهانه رحم سرکلاژ شدم سقط یا زایمان زودرس نداشتم 

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد
با سرکلاژ اجازه رابطه داده؟؟؟ 😟

آره حتی تاکید هم کردم که سرکلاژم گفت مانعی نداره. نمیدونم 

آره حتی تاکید هم کردم که سرکلاژم گفت مانعی نداره. نمیدونم 

برنامه نی نی پلاس رو از بازار بگیر. توش یه گروه مادران سرکلاژی هستش بیا داخلش. هیچکس اونجا رابطه نداره. میتونی سوالاتو بپرسی

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کممممم است....