2777
2789
من صادقانه ی شب باهاش حرف زدم با خدا کسی هم تو زندگیم نبود کسی هم مد نظرم نبود!!! گفتم من پامو ...

واااای خدا چه عاااالی😍😍😍 خوشبحالت اینقد دلت پاکه دختر... وای یعنی خدا الان به حرف منم گوش میده که بگم؟؟؟ من مث فلانی میخوام... ولی اگه خوده فلانی بشه گه عاااالیه... قربون خدا برم 

میشه واسه رسیدن به آرزوهام، یه صلوات بفرستی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من من  یکی رو میشناسم کارش عالیه واقعا فوق العاده س هزینه ش هم خیلی پایینه هر دعا رو 10 تومن م ...

شما صبر کن 30دقیقه بشه وردتون به سایت

بعدوتبلیغات شروع کن

تکیه کردم بر وفای او غلط کردم ،غلط..باختم جان درهوای او غلط کردم ،غلط                              عمر کردم صرف او فعلی عبث کردم ،عبث.. ساختم جان را فدای او غلط کردم ،غلط                        دل به داغش مبتلا کردم خطا کردم ،خطا..سوختم خود را برای او غلط کردم ،غلط...                                       از برای خاطر اغیار خارم میکنی...من چه کردم کین چنین بی اعتبارم میکنی...روزگاری آنچه با من کرد استغنای تو..گر بگویم گریه ها بر روزگارم میکنی...    
من صادقانه ی شب باهاش حرف زدم با خدا کسی هم تو زندگیم نبود کسی هم مد نظرم نبود!!! گفتم من پامو ...

چقدر جالب عزیز یعنی یه اسم و فامیلی از خودت گفتی

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

دعا کردم

ی هفته مشهد رفتیم تمام 7 روزو اشک ریختم

ولی بش نرسیدم. 

البته عشقم نبود. ی خواستگار بود. من همه خاستگارامو رد میکردم چون 1 ویژگی خاص رو نداشتن. ولی اون دا‌شت.و خب بابام ردش کرد

البته بعد از اون دوباره اومد خاستگاری و این بار خودم گفتم نه

و خوشحالم ک اون موقعی ک از امام رصا خواستمش خدا دعامو برگرده نکرد

چون یکی بهترشو خدا بهم داد

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

من از خدا میخاستم که اون مال من باشه 

ولی نرسیدم و شوهر کرد 

الان که فکر میکنم خوب شد که نرسیدم چون ارزشم بیشتر از اون بوده 

و خدا منو دوست داشت

میخام اینو بگم که تلاشتو بکن 

اگه نرسیدی بدون خدا خواسته 

واااای خدا چه عاااالی😍😍😍 خوشبحالت اینقد دلت پاکه دختر... وای یعنی خدا الان به حرف منم گوش میده که ...

عزیزمممم ان شاءالله اگه ب صلاحت باشه بهش برسی

خیلیم دلم پاک نیست عزیزم خدا خیلی بزرگه💙💛

این کاربری مال چند تا گل دخترِ😊
با تمام وجودم واست دعا میکنم بهش برسی ...به خدا ایمان داشته باش 

مرسی مررررسی... خیییلی ممنونم عزیزم خیلی خوشحال شدم... ان شاءالله خدا اونو بهم بده و مصلحتم تو این باشه که به عشقم برسم...

میشه واسه رسیدن به آرزوهام، یه صلوات بفرستی؟
😑😑😑😑😑حالت خوبه!؟ شماره دادم؟ ایدی دادم؟! تبلیغ چی😑🤦‍♀️

میشه به من معرفیش کنی؟تلفنی هم انجام میده ؟من برای همسرم میخام

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
😑😑😑😑😑حالت خوبه!؟ شماره دادم؟ ایدی دادم؟! تبلیغ چی😑🤦‍♀️

یعنی بپرسه شماره نمیدی؟؟؟؟

تکیه کردم بر وفای او غلط کردم ،غلط..باختم جان درهوای او غلط کردم ،غلط                              عمر کردم صرف او فعلی عبث کردم ،عبث.. ساختم جان را فدای او غلط کردم ،غلط                        دل به داغش مبتلا کردم خطا کردم ،خطا..سوختم خود را برای او غلط کردم ،غلط...                                       از برای خاطر اغیار خارم میکنی...من چه کردم کین چنین بی اعتبارم میکنی...روزگاری آنچه با من کرد استغنای تو..گر بگویم گریه ها بر روزگارم میکنی...