2777
2789
عنوان

صحبت کردن مادر در مورد روش جلوگیری از بارداری با پسر متاهلش

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پسرشه 

بعدش اون پسر دیگه بچه نیست !! زن داره و همه چیو از بره😑

بعدم چیز بدی نیست غیر عادی هم نیس

دیگه قرص و اقایونم میخورن😐 دیگه بزرگ نکن قضیه رو 

نیترم وت بگذرم ک _تو دلم نیستی🤰❌️ تو 👈🏼چشامی 👁👁 🫶🏻❣️💋___ 

والا چی بگم تاحالا مامانمو ندیدم در باره این چیزت با داداشم حرف بزنه

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

بستگی به تربیت خانوادگی شما داره

مثلا مادر دوست پسر من همه چیو به پسرش میگه ولی مادر من از این حرفا پیش من که دخترشم‌نمیزنه 

هرچیزی از نظر من باید تعادل خودشو داشته باشه 

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

عییی من بدم میاد، شوهرمم اولا میرفت از مامانش درباره خودمون میپرسید اینقدر بحث کردم خیلی زشته این حرفا رو با مادرت بزنی

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍

منم نمیپسندم هم اینکه مادر شوهر من با پسرش از رابطه هاشون هم حرف میزنن

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.