2777
2789
عنوان

صحبت کردن مادر در مورد روش جلوگیری از بارداری با پسر متاهلش

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 57 پست

بعضیا اینطورن دیکه 😐
😐😐 

مثلا دوست پسر من ‌۲۴سالشه الان ی مامانش گفته بود واسم خواهر ب دنیا بیارید 

اونا هم یه خواهز واسش ساختن 😑
😂

یه موقع هایی اونی که به همه امید میده و دلشونو قرص میکنه ، ته دلِ خودش از همه خالی تره :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا اینطورن دیکه 😐 😐😐  مثلا دوست پسر من ‌۲۴سالشه الان ی مامانش گفته بود واسم خواهر ب دنیا ...

😀😂😂😂😶این بدترین و بزرگترین غلطی بود که من کردم

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
مادرشوهرم به عنوان خاطره تعریف میکنه.نه برای اموزش

یعنی چی؟!😂😂😂😂خاطره های انواع و اقسام پوزیشناشو تعریف میکنه مثلا؟!😂😂😂یا شورت و رژ قرمز میپوشیده واسه شوهرش😅😅😅😅خاطرههههه😅😅😅😅

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
😀😂😂😂😶این بدترین و بزرگترین غلطی بود که من کردم

نمیدونم چجور روش شده 

مرد گنده دو متر قدشه 😂 رفته گفته خواهر بسازید واسم 😂
😂😂😂😂😂😂😂😂

یه موقع هایی اونی که به همه امید میده و دلشونو قرص میکنه ، ته دلِ خودش از همه خالی تره :)
یعنی چی؟!😂😂😂😂خاطره های انواع و اقسام پوزیشناشو تعریف میکنه مثلا؟!😂😂😂یا شورت و رژ قرمز میپوشید ...

نه بابا حالا در این حد.

گفتم در مورد اینکه قرص چی مصرف میکرده

نمیدونم چجور روش شده  مرد گنده دو متر قدشه 😂 رفته گفته خواهر بسازید واسم 😂 😂😂😂😂😂😂😂😂

با عرض معذرت این یه خریت لحظه هست که نمیفهمی میگی بعد مدتی پشیمون میشی😊تجربه داشتم😂😂😂😂😂😂😂

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

[QUOTE=155320311]نه این مثل همون نیست  ولی پدرم با من حرف زدند و توصیه هم کردند  رابطه عادی و صمیمی بین و ...[/QUOT

بچه کوچیک که نیست که نیاز به راهنمایی داشته باشه.

مادرشوهرم در مورد خودش صحبت میکنه.

اصلا بحث اموزشی نیست

با عرض معذرت این یه خریت لحظه هست که نمیفهمی میگی بعد مدتی پشیمون میشی😊تجربه داشتم😂😂😂😂😂😂😂

چی بگم 😂
 ولی الان خیلی شیرینخ خواهرش 😍
 دوسالشه 

خیلی نازه و دوسش داره

چی بگم 😂  ولی الان خیلی شیرینخ خواهرش 😍  دوسالشه  خیلی نازه و دوسش داره

اذیت میکنه بچه کوچیک ادمو😂من که همه کتابام پاره بود از دست داداشم. ولی خب بازم نباشه انگار دنیارو گرفتن از ما .

چه جالب خواهر خاسته خدا هم داده خدا حفظش کنه.