2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂😂من نیسم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

عزیزززم حتما مایعات زیاد میخوری

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

فقط اومدم ببینم😂😂

جواب خیلی چیزا میتونه به من چه باشع 🤙🏻 به بعضیام باس گفت نه به قیافت میاد نه مال این گوه خوریایی 🤙🏻حقیقت اینه که این ماییم که دیگران رو مغرور میکنیم چون  ارزشی رو بهشون دادیم ک نداشتن 👌🤙🏻😏 فرق منی که سوم راهنمایی جغرافیا رو 20 شدم با رفیقم که ۱۰ شد اینه که من میدونم نیوزلند کجای دنیاس 🌍🌎🌍و اون الان اونجاست 🍭با کسی که خر 🦓بودن رو انتخاب کرده. بحث نکن سوارش شووو 👍به بعضیام باس گفت حالا ما بلد نبودیم نگهت داریم خودتم بلد نبودی بمونی 👿      حالشو باید بفهمی پرسیدنو که همه بلدن 👊🏻     هیچکدومشون به هم ربط نداشت اره میدونم   💀

همینو کم داشیم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/