2777
2789

من چند ترم  بدون اینکه اطلاع  بدم  یا مرخصی  بگیرم  دانشگاه  نرفتم   حالا اگه  بخوام  برم  باید  جریمه  بدم  یا  شهریه ثابت  ترمایی ک نرفتم رو پرداخت کنم   حدود  ۶ سال  نرفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم از سال ۹۳ دیگه نرفت دانشگاه به خاطر ابن که وقت نمی کرد بره ، دو ترم هم خونده بود،ماه پیش بعد از ۶ سال رفتم که ببینم چطور براش حساب میشه، گفت شاغل هستن گفتم بله ،گفت سربازی هم رفته گفتم بله معاف شدن ،دیگه یه برگه امضا کرد گفت نمیخواد شهریه این چند سال رو پرداخت کنه بره برا ترم بعد انتخاب واحد کنه،شاید به دانشگاه بستگی داشته باشه عزیزم 

دانشگاهدآزاد بودن؟

آره عزیزم، چون همون سال ۹۳ مسئول مالی دانشگاه به شوهرم گفت اگه نمیخوای فعلا بیای دانشگاه نمیخواد مرخصی رد کنی چون این جوری هر ترم باید شهریه ثابت رو پرداخت کنی اگه هم پرداخت نکنی بدهکار میشی، اما خو میگم بازم دقیق بپرس چون شرایط دانشگاه ها با هم فرق داره عزیزم