2777
2789
عنوان

لتروزول ولکه بینی

229 بازدید | 19 پست

لتروزول خوردم دوره هام هفت روزه است اما الان روزنهم سیکلم ولی خونابه ازم میاد چیکارکنم

یعنی بهم نساخته😔

تعداد رای : 3
نظرسنجی
کسی با وجودلکه بینی داشته وباردارشده
1
33%
این سیکل کنسل میشه
0
0%
لکه بینی طبیعی
2
66%
من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعت خود قرصه نگران نباش. برای قطع خون ابه و لکه بینی ترنسید بخور یا فولیک اسید یا سویق عدس

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
اخه مشکلی نداره میترسم نشه این ماهمم😔

نه بابا ربطی نداره ب این چیزا. منم سومین دورست دارم لترو میخورم 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
ببخشید ترنسید چیه؟

یه قرص برای کم کردن حجم قاعدگی و قطع لکه بینی ها و خون ابه های ازار دهنده و طولانی شدن پریود

نه بابا ربطی نداره ب این چیزا. منم سومین دورست دارم لترو میخورم 

چه میدونم من اومدم برای درمان اردکان بعد چهاربارivfحالا ای یوای میخواستم بکنم اینم اینطورشد

یه قرص برای کم کردن حجم قاعدگی و قطع لکه بینی ها و خون ابه های ازار دهنده و طولانی شدن پریود

باشه ممنون الان میرم میگیرم

چه میدونم من اومدم برای درمان اردکان بعد چهاربارivfحالا ای یوای میخواستم بکنم اینم اینطورشد

ایشالا اینماه باردار بشی عزیزمممم❤❤❤