2777
2789

سلام ،دختری که شرح حالش رو می گم دختر پسر عمم هست ،این دختر خانم خودش دکتر دامپزشک هست ۲۷سال سن داره،از نظر چهره سفید وزیبا هستن ،داره برای آزمون تخصص درس می خونه وهمزمان توی ۲تا کلینیک کار میکنه ،این دختر خانم خودش ۳تا آپارتمان ودوتا ماشین به نامش داره ،حساب بانکیش موجودی زیر ۱۰۰میلیون نداره،حدود۴۰۰میلیون هم طلا داره،خودپسرعمم مهندس هست وهمسرش کارمند یکی از ادارت واز نظر سطح خانوادگی هم از طرف پدر وهم مادر عالی هست،حالا ایشون خواستگارهای مختلفی دارن که ۳تانمونه اش رو برای مثال مگم ،یکیش پزشک عمومی ۳۱ساله،دومیش دندانپزشک ۳۳ساله،سومیش پزشک عمومی ۲۹ساله

اما این دختر وخانوادش اصلا این خواستگارها رو درحد خودشون نمیدونن ومیگن اگرم این دختر بخواد ازدواج کنه حتما باید داماد متخصص باشه وخانوادش تحصیل کرده باشن وسطح خوبی داشته باشن،به نظرشما این نگرش صحیح هست؟! چون در این سایت اقشار مختلف با نگرش وتفکر مختلف هست دوست دارم نظرتون رو به عنوان عضوی از جامعه بدونم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هیچکس همه چی تموم نیس

ایشونم یکی رو انتخاب کنه بره سر زندگیش

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

آره هر کسی باید به خودش بیاد 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

اصلا نیست!! 

واقعا تعجب کردم خیلی خنده داره "باید متخصص باشه" اون پزشک عمومی با گرفتن تخصصش آیا تغییری در رفتار کردار و افکار ایجاد میشه؟! 

امیدوارم با این فیلترای عجیب غریبشون دخترشون روبدبخت نکنن

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙

هیچکس کامل نیست مهم درک و شعور خاستگاراشه

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

دندان پزشکه خوبه .باز خودشون بهتر میدونن

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

با این تعاریفی که از دختره داشتی منم قصد ازدواج گرفتم.نمیشه من برم خاستگاریش؟

👑👑👑پرنسس قلب مادر شوهرم👑👑👑😋😋😋کاربریم جدیده ولی کاربر جدید نیستم.ی مدت قهر بودم با همه اونایی که باعث ترکیدنم شدن ولی تصمیم گرفتم کینه رو بذارم کنار و دوباره به آغوش نی نی سایت بازگردم😊
اصلا نیست!!  واقعا تعجب کردم خیلی خنده داره "باید متخصص باشه" اون پزکش عمومی با گرفتن تخصصش آی ...

سطح تحصیلات ودرآمد داماد خیلی براشون مهمه ،چون خود این خانم الان حداقل ۲۰تومن درآمد داره