2789

سلام عزیزای دل :)

دقیقا دو سال قبل 5 مرداد خدا مارو بهم رسوند🤩

من شدیدا اعتقاد دینی بالایی دارم و داشتم و خیلی به این شهید عزیز متوسل میشدم

یه روز سر مزار گفتم به من یه محمدرضا بده من برم به خدا دست از سرت برمیدارم البته کاملا به شوخی😉😁

دو شب بعد خواب دیدم تو یه پارکی منتظر اون شهیدم😃 (بعدا فهمیدم همون پارک سر کوچه ی خونه ی همسرم بوده😎) 

خلاصه بعد از دو هفته مرد زندگیم اومد خواستگاریم و با سه تا نشونه از طرف خدا بله رو گفتم💋❤️ (اسم و سن و رشته ی تحصیلیش با شهید یکی بود) 

الان دو ساله عقدیم و عید عروسیمونه واسه خوشبختیمون دعا کنید😘💋

یه هفته ست ازش دورم و داریم دیوونه میشیم جفتمون🙃😭دعا کنید زودتر برگردم پیش ارامشم😘

منم کلی واسه همتون دعا میکنم😍😍😍

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜

چقدر شوهر ذلیلی حالم بد شد

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهید تورجی زاده هم گلستان شهدای اصفهان هست اونم حاجت ازدواج رو زود میده. همیشه هم سرش شلوغه 😁

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار

ای جونم. سخته دوری از عشق. من توو عقدم خیلی دور بودیم چون شهرامون مختلف. الان ی شبم جدا نمیشیم از هم. عشقتون همیشگگگگی

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
چقدر شوهر ذلیلی حالم بد شد

چه ربطی داشت؟ میگه دلم براش تنگ شده اینم میشه شوهر ذلیلی؟؟؟؟

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
چه ربطی داشت؟ میگه دلم براش تنگ شده اینم میشه شوهر ذلیلی؟؟؟؟

بری التماس شهید کنی بگی شوهر میخام😑😶خداییش خنده داره

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟

عزیزم التماسش نکردم😐🤣چون عراقه ی زیادی از نظر معنوی بهش داشتم گفتم یکی هم اسم خودت بهم بده دست از سرت بردارم سرگرم شم نیام همش اینجا😐😐😐

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜

نه خنده دار نیست. آدم برای خودش باید دعای خیر بکنه که یکیش دعا برای همسر خوب هست. مثل دعا برای سلامتی دعا برای رزق و روزی. کجاش خنده داره؟؟؟