2777
2789
عنوان

خانماي باردار يا بچه دار بياين

697 بازدید | 37 پست

من تو اقدامم ٥روز مونده به موعدم يكي دو روزه  يه دل درد (زيردلم)و كمر درد وحشتناكي ميگيرم واقعاً درد شديدي داشتم نميتونستم سرپا بمونم بعدش خوب ميشم

ميتونه نشونه بارداري باشه؟يا مشكلي ديگه دارم

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

اينم اضافه كنم تخمدانام در طول روز خيلي تير ميكشه

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو اقدامم😬😬😬

😁😁👍🏻

بله منم دل درد شدید گرفتم بعد بی بی زدم دیدم مثبتع ولی چن روز از موعدم گذشته بود

خيلي شديد ميشه بعدش آروم ميشم مداوم نيستا

شمام همين طور بودين؟

منم دقییییقا اینطوری بودم باردارم

یهو یه درد شدید میگرفت بعد رد میشد کمرمم دردمیکرد ولی نه زیاد.جوش هم زده بودم.ب احتمال قوی بارداری

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘
منم    

👍🏻👍🏻😁

منم دقییییقا اینطوری بودم باردارم یهو یه درد شدید میگرفت بعد رد میشد کمرمم دردمیکرد ولی نه زیاد.جوش ...

راست ميگي🥺🥺🥺

خدا از دهنت بشنوه نزديكه دوساله اقدامم

ديگه به جز اين علائم ديگه اي نداشتين؟