2777
2789
عنوان

عدالت خدا کجاست؟

156 بازدید | 15 پست

داداشم کلی درس خونده و سربازی رفته صبح تا شبم کارمیکنه اما چون چیزی نداره نمیتونه ازدواج کنه.بابامم چیزی نداره بهش بده.

اونوقت دخترای فامیل بدون تحصیلات و هنر خاصی براشون خواستگار پولدار میاد که بابای پولدار دارن.

دیروز با بغض بهم میگفت چه فایده ای داره این زندگی که انقدر زحمت کشیدم و آخرش هیچی؟

دلم براش آتیش میگیره گاهی اوقات با بغض میبینمش.

اما حقیقت رو میگه چجوری میخواد با اینهمه گرونی تشکیل زندگی بده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله خوشبخت و عاقبت به خیر بشه

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚

عدالتی وجود نداره اصلا دنبالش نگرد 

رشته ی برادرت چیه ؟ 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .

چرا دوباره تایپیک زدی .. ازاینجامیخای جواب بگیری!؟

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

هی زندگی خیلی سخته 

از کم شروع کنه کسی پیدا کنه با کم و زیادش بسازه مهم اینه یه اخلاق خوب داشته باشه حداقل کسری پول جبران کنه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

منم گاهی میگم عدالت خدا کجاست ولی بعدش پشیمون میشم 

انشالله که هر زودتر وضعشون عالی بشه و ی ازدواج عالی داشته باشن

تاریخ ۹/۹/۹۹  یکی از بهترین روز های زندگیه من خواهد بود زیرا تا آن روز به تمام خواسته هایم خواهم رسید.الهی متاسفم.لطفا مرا ببخش.سپاسگذارم.دوستت دارم 🙏❤                                                 
به شما ربطی نداره من برای درد و دل تاپیک میزنم

عجب

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      
خدا چجوری یه پسر بی پول رو میخواد خونه و زندگی بده؟

اگه ی دختری عاشقش شد بدجور و خیلی خیلی وضع مالیش خوب بود و همون خانم خودش داداشتو دستشو یه جا بندکرد و موفق و خوشبخت شدن چی؟منم داییم هیچی نداشت زن داییم پدرش تو شهرداری بود دستشو بند کرد و بعدم با کمک پدرخانمش کم کم زندگیشو جور کرد الانم خداروشکر وضعش خیلی خوبه و خوشبختم هست ....کافیه خدا بخواد ....دایی منم ازاونایی بود که نمازشب میخوند ولی واقعا هیچی نداشت خدا واسش خواست و شد