2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی دونه ۲۶ داشتم زدم باردار شدم 

این دکترع میگ باید یا ١۶ باشه یا ١٨ اگ بیشتر ١٨ بود یا کمتر ١۴ برات نمیزنم.چکنم بنظرتون؟چنتا سون انجام دادم یا ١۴ بودن یا ١۶ حالا باز باید این ماه برم..فقط پریودم منظم شده هرچی میگم امپول بنویس میگ ن ممکنه فلان بشه ممکن کیست بشه..بنظرت دکترم عوض کنم؟یا ایندفم برم پیشش اگ سوزن ننوشت عوض کنم

این دکترع میگ باید یا ١۶ باشه یا ١٨ اگ بیشتر ١٨ بود یا کمتر ١۴ برات نمیزنم.چکنم بنظرتون؟چنتا سون انج ...

برای بارداری میری ؟؟ برای بارداری باید بالای ۲۰ باشه نمی‌دونم چرا کم گفته بهت .اگه آمپول بزنی و نزدیکی نداشته باشی احتمال کیست هست 

میگ بیشتر ١٨ نمیزنم اره ۴ ماهه اقدامم.٨سال متهل

نمی‌دونم چی بگم دکتر من بهم گفت ک باید بالای ۲۲ باشه آخه من تنبلی هم داشتم ی چند روز لتروزول خوردم بعد روز ۱۴ رفتم سونو گفت ۲۶ ک آمپول داد زدم البته دوتا داد

نمی‌دونم چی بگم دکتر من بهم گفت ک باید بالای ۲۲ باشه آخه من تنبلی هم داشتم ی چند روز لتروزول خوردم ب ...

منم تنبلی شدید داشتم دوفاستون خوردم.اون ماهم لترزول خوردم این ماه دیگ هیچ نخوردم.هرچیم میگم ازاد فلان بزن نمیزنه میگ چ عجله ای داری تازع اومدی تحت نظر دوس دارم عوض کنم.این ماه اگ برام نزد عوضش میکنم

منم تنبلی شدید داشتم دوفاستون خوردم.اون ماهم لترزول خوردم این ماه دیگ هیچ نخوردم.هرچیم میگم ازاد فلا ...

من پیش ی دکتر میرفتم فقط بهم ی قرص میداد هی میگفتم بخور زوده و فلان بعد رفتم پیش این دکتر چهارمین جلسه باردار بودم رفتم