2777
2789
عنوان

به شوهرم چجوری بگم؟؟؟؟

365 بازدید | 35 پست

اول ازهمه بگم که من وسواس فکری شدید داشتم  بخاطرچن تاسوتفاهم که فکر میکردم همسرم خیانت کرده اینجوری شدم الان خداروشکروگوش شیطون کر یکم خوب شدم ولی میخوام از شوهرم یه بار دیگه هم بپرسم که هرچی بهم گفته راست بودوسوتفاهم وخیانتی درکارنبوده؟بااین که مطمعنم همچین چیزی نبوده اما میخوام بپرسم که خیالم راحت باشه ویکیم این که شوهرم قبلا یه بار بهم قضیه ای تعریف کرد که من توایام وسواسم یادم افتادواذیت شدم میخوام درمورداونم بپرسم البته یه بارپرسیدم خیلی عصبانی شدوگف من نگفتم و..حس میکنم یادش رفته چون مال دوران بچگی بود مثلا۱۳ ۱۴ ۱۵سالگی هستین اون قضیه هم بگم؟؟

عزیزم اینجور ک معلومه ب  طور کامل خوب نشدی🙄بیخیالش

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولاهم بگم شوهرم خیلی چشم پاک وغیرتیه   گفت فلانیا انقدبدشدن که به خواهرشونم نظر دارن والا من یه بارخواهرم لباس تنگ پوشیده بودیه لحظه خم شد من چشمم افتادپیش خودم گفتم خواهرمه ودیگ نگاه نکردم حالا میخوام اینم بپرسم لطفا بگین اصلاایناروبپرسم ازش یانه؟پرسیدم چجوری بگم که عصبانی نشه ؟؟ینی شوهرم نسبت به خواهرش نظری داشته اخه گفته که دیگ نگاهم نکردم وگفتم خواهرمه واینکه دوران بچگیش بوده ینی شوهرم تخصیری داره؟؟

نه

چرا چیزای قدیمی رو میخوای دوباره باز کنی 

قضیه نمک به زخم پاشیدنه 

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

حالا این قضیه واینکه ازش بپرسم هرچی گفتی راست بوده رو بپرسم یانه وچجوزی؟؟

اخه الانم یکم تومن وسواس هس مثلاشوهرم یه چیزی میگه انگارفک میکنم دروغه وباورنمیکنم ولی بازم میدونم و میگم که شوهرم خیلی کارش درسته میگم اگه اینوبپرسم که دروغی نگفتی و همش سوتفاهم بوده  دلمم آروم میشه و تمومش میکنم میره فکروخیالامو و هرچی گف باورم  میشه