2777
2789
من توافقیه الان تومرحله مشاورم  بعدمشاوره چیه میشه ی توضیح بدین

شما برای مهریه و نفقه به چه توافقی رسیده اید؟

اگر زوج و زوجه به توافق برسند میتوانند به مشاوره بگویند ما اصلا سازش نداریم و مشاور عدم سازش را به دادگاه ارسال میکند و با موافقت اقا رای طلاق صادر میشود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داوری ینی چی توافقی داوری داره؟  میخام پیش قاضی ک رفتم بگم طلاق نمیخام میخام بگم ب اصرارشوهرم ...

داوری هیچ اهمیتی ندارد تنها برای سازش است.

حرف اول و اخر را در طلاق زوج میزند

شما برای مهریه و نفقه به چه توافقی رسیده اید؟ اگر زوج و زوجه به توافق برسند میتوانند به مشاوره بگوی ...

من دلم نمیخادجدابشم

ینی بعدازعدم سازش ی جلسه دادگاهه وتمام دیگه هیچ داوری واینایی نداره 

تودادگاه بگم طلاق نمیخام چی

من دلم نمیخادجدابشم ینی بعدازعدم سازش ی جلسه دادگاهه وتمام دیگه هیچ داوری واینایی نداره  تودا ...

میزان بخشش مهریه شما در توافق چقدر بوده؟ چون معیار است

حق طلاق با اقاست و شما هیچ اراده ایی ندارید ولی میتوانید ان را به تاخیر بی اندازید

114سکه بودصدتومن گرفتم

پس طلاق شما یک طرفه است نه توافقی {بین خود توافق کرده اید}

در طلاق توافقی اصولا مهریه ایی در کار نیست یا اندک است و مراحل ان این است که ابتدا باید در سایت تصمیم ثبت نام شود و .....

پس طلاق شما یک طرفه است نه توافقی {بین خود توافق کرده اید} در طلاق توافقی اصولا مهریه ایی در کار نی ...

توسایت ثبت نام کردیم رفتیم بهزیستی غربالگری هم انجام دادیم نوبت مشاوره دادسه جلسشورفتیم وچهارمی روقراره زنگ بزنن

توسایت ثبت نام کردیم رفتیم بهزیستی غربالگری هم انجام دادیم نوبت مشاوره دادسه جلسشورفتیم وچهارمی روقر ...

شما اصلا قصد طلاق را ندارید یا به دادگاه میگویید که طلاق نمیخواهید؟