2777
2789
عنوان

برای تغییر رشته از تجربی ب انسانی

379 بازدید | 17 پست

ببخشید ممنون میشم جواب بدین برای کسی ک یه بار کنکور تجربی داده والان بخواد کنکور انسانی بده باید دوباره دیپلم بگیره ؟؟ و چه کمک درس برای دروس تخصیصیش خوبه

دنبال علاقت باش

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اطلاعی ندارم عزیزم. ولی اگر ادم با اراده ای هستی بکن.خوب فکراتو بکن که شکست بدی نخوری 

ولی بازم جلوی ضررو هرجا بگیری منفعته 

کنار تو فقط اروم میشم👩‍❤️‍👨پر از دلشوره ام هرجای دیگه... 🎵

دیپلم مهم نیست فقط داشته باشی رشته هر چی خواستی امتحان میدی

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
برای خودم نیس دیپلم نمیدونی باید از اول گرفت یا ن؟

نه عزیزم نیازی نیست دوباره دیپلم بگیری

منم همین کار رو کردم...فقط کتابهاش رو خوندم برا کنکور همین

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

دیپلم نظری که داشته باشی یکی از سه رشته های ریاضی تجربی انسانی میتونی شرکت کنی فقط گروه آزمایشیتو باید بزنی انسانی 

آقا یه فال میخری♣/خانم تورو خدا/خواهش میکنم🌹/فقط یه فال😢/دخترک فال فروش شهر منم👧💕/برایتان فال گرفتم😍/مژده هی دل که مسیحا نفسی می آید😊/که زانفاس خوشش بوی کسی می آید👞