2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نظر خودممیگم و عقیده خودم حس میکنم به خاطر یک ماموریتی یک چیزی اومدم به دنیا یعنی باید میامدم اگه ...

منم هم عقیده شما هستم اگه حتی دو سال پیش این سوال جواب میدادم جور دیگه ای جواب میدادم اما از وقتی خدا را درست فهمیدم زنده بودنم دوست دارم با اینکه خیلی جاهها بهم ظلم میشه و بهم سخت میگذره بازم هم جنسیتم و هم زندگی دوست دارم اتفاقا دلم میخاد زیاد عمر کنم مثلا 300 😂😂😂

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
منم هم عقیده شما هستم اگه حتی دو سال پیش این سوال جواب میدادم جور دیگه ای جواب میدادم اما از وقتی خد ...

چه جالب پس تنها نیستم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بمیرم واسه زنهای کشورم همه خسته و درمانده از زنده بودن 😭😭😭 اکثرا دلشون نمیخاد بدنیا میومدن 😭😭😭😭

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  

حتما میخواستم به دنیا بیام-با این که زندگی چندان جالبی هم تا الان نداشتم ولی نفس زندگی یه فرصت جالب و شگفت انگیزه. تو تاریکی میموندم و هیچوقت با یه گل یا یه پرنده یا یه شعر زیبا روبرو نمیشدم؟ هیچ چیز نمیدیدم و نمیشنیدم و زیر بارون راه نمیرفتم؟ هرگز عشق نمیورزیدم؟ نمیخندیدم؟ گریه نمیکردم؟ تاریکی مطلق و ابدی، حتی تاریکی هم نبود هیچ بود

من بازم دلم میخواد بدنیا بیام با همه دردهاش

چه جالب پس تنها نیستم 

آره بابا گور بابای آدمهای بد گور بابای ناعدالتی و ظلم گور بابای اقتصاد گور بابای مادر شوهر و خواهر شوهر و کلا خانواده شوهر 😂😂 منو خدا خواسته بدنیا بیام از یه قطره ناچیز در داخل وجود یه فرشته نازنین به اسم مادر 💖💖 منو خدا خواسته بزرگ بشم و زندگی کنم و از زندگی لذت ببرم پس چرا احساس درماندگی کنم مشکلات همه حل میشن و مشکلات جدید میان و این منم هر روز قوی تر از دیروز میشم از خدا تشکر میکنم بخاطر خلقتم 🙏🙏🙏

آره بابا گور بابای آدمهای بد گور بابای ناعدالتی و ظلم گور بابای اقتصاد گور بابای مادر شوهر و خواهر ش ...

افرین دقیقا

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
حتما میخواستم به دنیا بیام-با این که زندگی چندان جالبی هم تا الان نداشتم ولی نفس زندگی یه فرصت جالب ...

زیباست 👌👌👌