2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مننننن اینجوری بودم فک میکردم از کمبود اهنه همش قرص اهن و غذاهای اهن دار میخوردم ولی یه ذره هم تاثیر نداشت رفتم دکتر از دادم ویتامین دی کم بود وقتی خوردم درست شد

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
شمام سرتوتکون میدادی سرگیجه میگرفتی؟

اره من تا وقتی سرم رو بالشت بود خوب بود یه سانت سرمو بلند میکردم دنیا دور سرم میچرخید موقع راه رفتن ک دیگه افتضااااااح بود انگار تو یه دنیای دیگه بودم

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
ازمایش دادم هیچ کدوموندارم...فقط کم کاری تیروییددارم

تیرودئیدم خواهرم داشت راستی همین جور بود... بعد اون آب میانی گوشش تکون خورده بود یه همچین چیزی سرگیجه شدید  داشت اخر رفت دکتر گوش و اینا دارو داد و لی هنوز خوب خوب نشده از اول رمضان .... البته منم سررگیجه دارم همیشه تا قرص آهن میخورم خوب میشم

اره من تا وقتی سرم رو بالشت بود خوب بود یه سانت سرمو بلند میکردم دنیا دور سرم میچرخید موقع راه رفتن ...

منم اینطوری بودم رفتم دکترگوش گف چیزیت نیس برواعصاب رفتم اعصاب خوب شدم...ولی الان میام سرموی طرف تکون بدم سرگیجه میگیرتم

تیرودئیدم خواهرم داشت راستی همین جور بود... بعد اون آب میانی گوشش تکون خورده بود یه همچین چیزی سرگیج ...

دارومیخورم بره تیروئدیم.قرص اهنم نمیخورم چون ازمایش دادم کمبودندارم

منم اینطوری بودم رفتم دکترگوش گف چیزیت نیس برواعصاب رفتم اعصاب خوب شدم...ولی الان میام سرموی طرف تکو ...

منم همه میگفتن از گوشته ولی نبود این ویتامین دی رو ک خوردم خوب شدم

منم همه میگفتن از گوشته ولی نبود این ویتامین دی رو ک خوردم خوب شدم

منم کبودویتامین دی دارم .الان خوردم خداکنه بیوفته ی سال عذاب کشیدم حاضرم بمیرم ولی سرگیجه نگیرم