2777
2789

سلام،من یدونه پسر۹ساله دارم،من وهمسرم دوست داریم بچه دوممون یه دخمل ناز نازی باشه به خصوص همسرم ودر اقدام هستیم،اونقدر همسر به پسرم گفته که منتظر آبجی کوچولو باش پسرم فکر میکنه اگر داداش داشته باشه خیلی بده وکلا با شوق وذوق آبجی کوچولو آینده داره زندگی میکنه وهمیشه درحال خرید برای خواهر آینده هست ،واقعا نمیدونم اگر بچه دوم پسر بشه باید چی کار کنم؟!،واکنش فرزندان شمانسبت به جنسیت خواهر وبرادرهاشون چی بوده؟؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من ابجش به دنیا اومده بود میگفت پس بده داداش بگیرجاش🤣🤣🤣

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀

من دخترم روزی که بی بی چک مثبت شد میگفت چرا خدا بهم داداش نمیده همیشه فکر میکردم خواهر دوست داشته باشه. الانم جنسیت پسره اما هنوز نمیدونه که قراره برادرش به دنیا بیاد. امروز میگفت قربون مامان شکم گنده ام بشم

من پسرم داداش می خواست دخترم آبجی .

این می گفت من اونو ندارن اون می گفت اینو ندارم.

پسرم خورد تو ذوقش سومیم دختر شد .دختر بزرگم بهش می گفت من دعا کردم خدا دعای من وقبول کرده .پسرمم یکم ناراحت شد دیگه کاری از دستش برنمی اومد 😊

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

دختر داشتم

و دومی پسر شد

خیلی ناراحت شد

هر سری میرفتیم سونو،یه عالمه کادو برا دخترم میخریدم و تا روز اخر منتظر بود سونو اشتباه گفته باشه

الان عاشقشه

بزرگترین آرزوم در حال حاضر قبول شدن توی آزمون استخدامیه خدایا کمکم کن.میشه یه صلوات برا امضام بفرستی🙏🏻