بچه ها چند روز پیش تو تاپیک یا علی چقد تغیررر شکلات- چیپسییه دختره به اسم حدیث گف اگه درامد اینترنتی میخواین بگین بعد من گفتم میخوام و رفتم پی وی و شمارشو داد گف برا اعتماد باید ۳۵تومن پول بفرستی اول من فرستادم بعد گفتم خب تا شروع کنیم دیدم متن فرستاد میگه هر کس اینو بهتر بنویسه به اون پول میدیم نگو اینا کلاهبردار هستن شماره کارت هم به اسم زکیه عزیزپور بود حالا گفتم نمیخوام پولمو برگشت بده مسدودم کرد .خدایی پر بازدیدش کنید
هرکی هرکار دلش میخواد میکنه چند دیقه پیش عکس ی بدبختو پخش کردن عه عه
هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پدرشو درمیارن همینجوری نذار بمونه اونم کارش یه بار مراجعه و یه تلفنه
اینا چون میبینن کسی پیِ30 تومنو نمیگیره اینکارو میکنن ولی پیداش کنن پدرشو در میارن
میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!! ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق