2777
2789
عنوان

عوض کردن تاریخ تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 1894 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی تلاش کردم

گفتن قدیم میشد الان همه چیز تو اینترنت ثبت میشه نمیشه جابجا کرد

البته من هنوزم معتقدم میشد اما باید یکی رو پیدا میکردیم که بتونه اما اونقدر پارتی گردن کلفت پیدا نکردیم

🖤 
واقعا میشه تاپیک تبلیغاتی زد؟؟ 

اره بعضیا میزنن لینک میذارن‌.. 

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

نمیشه. اصلا

میشه.. من دوستم بهم گفت بهم میخوره چند سالم باشه گفتم ۲۷.. گفت واقعا بقیه هم گفتن اره.. چند وقت بعد دیدیمش گفتیم چه خبر گفت رفتم سنم رو کم کردم گفتیم چرا گفت ۳۲ بودم هرچی خواستگار میومد کوچیکتر بود و جور نمیشد.. رفتم سنم رو کم کردم..

یعنی عذاب وجدان منو رها نمیکنه.. پسر مردم ..بدبخت...

وای مرسی  من فکر کردم ممنوعه

عزیزم بازم پیگیر شو... ولی میشه بنظر من

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

شما برای چی خواستید تاریخشو عوض کنید؟

من دخترم اختلال گفتار داشت

میخواستیم یکماه شناسنامه شو کوچیک کنیم

گفتارش کامل شه دیرتر بره

خیلی به در و دیوار زدیم نشد

فرستادیمش به موقعش دیگه

🖤