2777
2789
عنوان

عوض کردن تاریخ تولد

1892 بازدید | 38 پست

سلام کسی خبر داره میشه تاریخ تولد رو عوض کرد یا نه؟ دخترم ریزه هست ۴ ساله هست سال دیگه پیش باید بره میخوام اگه میشه تاریخ تولدش ۲ هفته عقبتر ببرم 

🌈انگلیسی را در منزل با کمترین هزینه یاد بگیرید 🌈

⛱️⛱️⛱️⛱️⛱️

❗آموزش گروهی

❗آموزش در هر رده سنی

❗هر هفته سه جلسه

❗مکالمه . ریدینگ ‌. اسپیکینگ . رایتینگ . گرامر . واژه ها . حروف الفبا

تدریس خصوصی کتابهای درسی دانش آموزان

🌹🌹🌹🌹🌹

کلاس ها از سطح صفر شروع میشن میتونین شرکت کنید و با همگروهیای خودتون راجع به درس صحبت کنید و تکالیف بفرستید.

کلاسها به صورت آفلاین هست و در گروه واتساپ ارسال میشن تا زمانی که چت را پاک نکنید برای شما دروس ارائه شده باقی می ماند . و در هرزمان و هرمکان میتوانید مطالعه کنید. تدریس به صورت عکس نوشتاری و شنیداری است

🌹🌹🌹🌹🌹

با شهریه باورنکردنی فقط ۵۰،۰۰۰ تومان

🌹🌹🌹🌹🌹

برای ثبت نام در کلاسها به شماره زیر در واتساپ پیام بدید

09397378390

https://chat.whatsapp.com/KMizhfVUWcDBfaYRBVSd9u

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میشدخوب بودمن دخترم پنج روزببرم جلوترمتولد۲۵اسفندبزنم ۱فروردین

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
🌈انگلیسی را در منزل با کمترین هزینه یاد بگیرید 🌈 ⛱️⛱️⛱️⛱️⛱️ ❗آموزش گروهی ❗آموزش در هر رده سنی ...

کارتون درست نیست ک تو تاپیکای دیگ پست میذارید

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

🌈انگلیسی را در منزل با کمترین هزینه یاد بگیرید 🌈 ⛱️⛱️⛱️⛱️⛱️ ❗آموزش گروهی ❗آموزش در هر رده سنی ...

میخواید تبلیغ کنید جای دیگه برید نه وسط تایپک مردم

عاغا بزارید مردم کاسبی کنن 

میتونن خودشون تاپیک بزنن... اینجوری مزاحمت ایجاد میکنن

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

فکر نکنم بشه 

قبلنل میشد ولی الان دقیق هست تاریخ تولد 

من خودم ۳مهر دنیا اومدم ولی شناسنامه رو مادرم شهریور گرفت برعکس همه کار میکنه مادرم😂😂😂😂

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

چرا سنشو تغییر میدی.. نزار بره خودت خونه یاد بده.. شاید سال بعدش برای مدرسه یه کم قد کشید..

سرنوشتشو به خاطر قد تغییر نده..دیر مدرسه بره یه سال از زندگی عقب میمونه

پیش که واجب نیست.. انلاین هم هست همه چی.. من که بچه ام اوله مدرسه حضوریه نذاشتم بره خودم و تی وی و آنلاین.. هرچی یاد گرفت بهتر نگرفت جاهایی که اشکال داره معلم خصوصی..

با سرنوشت بچه بازی نکن..