2777
2789
وای یادم نمیره هیچوقت من میدونستم الکیه انقدر گفتن واقعیه واقعیه من هی از پنجره منتظر بودم چیزی ببار ...

وای خدا 😂😂😂😂😂

غـرور خـوبـع...امـا بـاس بـع قـیـافـتـم بـیـاد گُـل☺✌
وای یادم نمیره هیچوقت من میدونستم الکیه انقدر گفتن واقعیه واقعیه من هی از پنجره منتظر بودم چیزی ببار ...

آره بخداا یه روز اسگلمون کرده بودن😂😂

شاید سال ها بعد وقتی یه جایی با هم روبه رو شدیم بگیم این غریبه چقدر شبیه خاطره های من بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجیبترین و ناراحت کننده ترین خبری ک شنیدم  یکی از فامیلای مامانم ک تو فاصله پنج ماه دو تا پسرش ک خیلی جوون بودن فوت شدن سی تا سی و پنج سالشون شاید میذ واقعا تو شوک بودم

ینی چی ؟😆

یعنی انشالله بحق علی و فاطمه و حسن و حسین و حضرت محمد و ۱۲۴هزار پیغمبر و ۱۴معصوم و کل فرشتگان و مقربین خدا بزودی خبر مرگ مادرشوهرمو برام بیارن اونم به طرز فجیع😊

کاربر*دختر_تنها*
یعنی انشالله بحق علی و فاطمه و حسن و حسین و حضرت محمد و ۱۲۴هزار پیغمبر و ۱۴معصوم و کل فرشتگان و مقرب ...

خیلی دلت پره ها معلومه 😂

یعنی انشالله بحق علی و فاطمه و حسن و حسین و حضرت محمد و ۱۲۴هزار پیغمبر و ۱۴معصوم و کل فرشتگان و مقرب ...

خدایا توبه هیچوقت آرزوی مرگ هیچکس رو نداشته باشین حتی دشمنتون نغرین دور از جونت به خودت برمیگرده همیشه بگو خدایا واگذارش کردم به تو 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

خدایا توبه هیچوقت آرزوی مرگ هیچکس رو نداشته باشین حتی دشمنتون نغرین دور از جونت به خودت برمیگ ...

آدم داریم تا آدم .بعضیا شیطانه مجسمم.نبودشون لطف به زمین و آدماست ..

کاربر*دختر_تنها*
آدم داریم تا آدم .بعضیا شیطانه مجسمم.نبودشون لطف به زمین و آدماست ..

ما که خدا نیستیم عزیزم راستش من یه بار یکیو نفرین کردم خیلی دلم از دستش پر بود بد ضربه شو خوردم 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه