2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من دارم میرم هفت هفته

چه علائمی داری عزیزم؟ سونوی قلب رفتی؟

من فقط زیردلم گاهی درد میگیره تهوع و اینا ندارم میترسم اصلا فکر میکنم باردار نیستم

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من عین همیشم تازه فهمیدم فقط سینه هام به شدت درد میکنه گاهی درد پری دارم ترشح بیشتر دارم ویار ندارم ...

منم گاهی درد پریود دارم .ببخشید بتاتون چند بود

من روز ۶ تاخیر ۴۷۷ بود خوبه به نظرت؟ هرچی به دکتر گفتم یک ازمایش خون بتای دیگه بنویس که تکرار کنم قبول نکرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هفته شش نیستمولی یادمه علائمم وتخمدان سمت راستم خیلی تیر میکشیدمعده م سفت شده بوداشتهام صفریه حالت ت ...

من از پهلو و تخمدان از یک طرف شروع میشه تا طرف دیگه درد میکنه ولی همیشگی نیس. هیچ تهوعی هم ندارم اشتهام مثل قبل

خیلی نگرانم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من از پهلو و تخمدان از یک طرف شروع میشه تا طرف دیگه درد میکنه ولی همیشگی نیس. هیچ تهوعی هم ندارم

اصلا ربطی به تهوع نداره

من کلا دوبار یا سه بار طول بارداری تهوع گرفتم

زندگی را دوست دارم.. مـــادرم را بیشتر❤❤❤

اصلا ربطی به تهوع ندارهمن کلا دوبار یا سه بار طول بارداری تهوع گرفتم

جدی؟ بچه تون پسره؟

من فکر میکردم دیگه از حالت تهوع نتونم سرمو بالا بگیرم ولی اصلا انگار نه انگار که باردارم. میترسم به کسی بگم باردارم برم سونو بگن مشکلی هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جدی؟ بچه تون پسره؟ من فکر میکردم دیگه از حالت تهوع نتونم سرمو بالا بگیرم ولی اصلا انگار نه انگار که ...

اره پسره

خیلیا هستن اصلا تهوع نمیگیرن

حالا من یکمی داشتم

برو خداتو شکر کن

خواهر من طفلی انقدر اذیت شد

اره پسرهخیلیا هستن اصلا تهوع نمیگیرنحالا من یکمی داشتمبرو خداتو شکر کنخواهر من طفلی انقدر اذیت شد

نه به خدا تهوع هم نداشته باشی یه جور استرس میگیری که چی شده .

به سلامتی میگن تهوع کم پسره پس راسته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه به خدا تهوع هم نداشته باشی یه جور استرس میگیری که چی شده . به سلامتی میگن تهوع کم پسره پس راسته

برا بعضیا آره

ولی دیدم خیلیا هم واسه پسر هم دختر یه مدل بودن

چه علائمی داری عزیزم؟ سونوی قلب رفتی؟من فقط زیردلم گاهی درد میگیره تهوع و اینا ندارم میترسم اصلا فک ...

من الان هفت هفتمه هنوز ویار ندارم دگتر گفت ممکنه اصلا نداشته باشی یااز هفته ۸ ۹شروع بشه تازه ربطی نداره

بله سونو رفتم قلب تشکیل شدهولی فعلا برای صدای قلب زوده