خیلی نیاز به عمل داره هنوز دکتر خوب پیدا نکردم فقط شیراز و بندرعباس میتونم برم میخوام نیمه فانتزی انجام بدم لطفا اگه کسی شیراز و بندرعباس عمل کرده بگه راضی بودین من بینی ام کج حالا نمیدونم انحراف یا چیز دیگه خیلی هم بزرگ🤣
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
من خودم تهرانم ولی کارای فرشاد وثوقی رو تو اینستا دیدم خیلی خوشم اومد. بعد دیدم نوشته بندر عباس. ولی اصلا اصلا نباید به اینستا اعتماد کرد اگه از کاراش خوشت اومد حتما چندباره مطب برو
1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤