2777
2789

حالا مشکلم اینه که من سمت صبحا که یکم ظرف بشورم یا کارکنم چنان حالم خراب میشه که نگونمیدونم چرا افت فشار ناگهانی میگیرم ضعف شدید میکنم طوری که دیگه نمیتونم سرپا باشم.حالا این مهمونام فقط ناهارمیخورن😒تازه پنج شش نفرشونوخودشون دعوت کردن مهمون مهمونو دعوت کرده😐حالا موندم چجوری ناهار درست کنم وکاراموکنم که از حال نرم 😞

الان یک سالی هست دچاراین مشکلم دکترم رفتم متوجه نشد مال چیه. 

حالا من چیکارکنم😭😭😭😭

کسی هم نیست کمکم کنه با بچه کوچیک 😭😭😭😭

من بودم اون کوهی که به چشمای تو کوچیکه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کادر# درمان را شکست میدهیم راحت باش اسی میخوای اصلا۵۰نفر دعوت کن ماها رعایت میکنیم بعد شماها... 😏😔

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@

من همیشه هرمهمانی باشه روز قبل همه کارام میکنم، شب قبلشم غذام بارمیذارم حتی برنجمم ابکش میکنم فقط روز مهمانی دم میدم

طرف و همه وسایل پدیرایی از روزای قبل اماده میکنم

روز مهمانی خسته نیستم، استرسم ندارم

شامت و شب قبل بزار سالادتم شب قبل بشور همه چیشو صبح فقط خورد کن برنجتم شب پاک کن صبح زود خیس کن 

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲

شیره انگور با آب مخلوط کن بزار یخچال تند تند بخور فشارت نیوفته ،از شب قبل بیشتر کارتو انجام بده

یه غذایی انتخاب کن ساده باشه اذیت نشی

اگه دیگه خیلی سختته از بیرون سفارش بده