2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته!

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 55 پست
ایشالله امیدوارم سریع شما بچه دار شین واستون دعا میکنم🌹

فدایت

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اخرین بار ماه قبل ۲۴شدم اونم ۲بار شدم چون یبار ماه قبل سر موعدم ک ۵بود شدم بعدش دوتا قرص اورژا ...

دوره هات چند روزه اس؟ اگه 24 ماه قبل شدی پس الان موعدته یکی دوروز دیگه اگه نشد بی بی بزن

دوره هات چند روزه اس؟ اگه 24 ماه قبل شدی پس الان موعدته یکی دوروز دیگه اگه نشد بی بی بزن

منن اخر این دوره سیکلو یاد نگرفتم😂

اما هرماه ۵و ۶ ام میشدم کلنم ۳روز

ماه قبل دوبار‌شدم یبار موعدم یبارم بعد از قرصهای اورژانسی ک باید میشدم اگه بعد از قرصها نمیشدم ینی باردار بودم

اما بعد از پریودی قرصها بازم رابطه داشتم از اون میترسم

منن اخر این دوره سیکلو یاد نگرفتم😂 اما هرماه ۵و ۶ ام میشدم کلنم ۳روز ماه قبل دوبار‌شدم یبار موعدم ...

عزیزم طول دوره یعنی شما از اولین روز پریودت تا اولین روز پریود بعدی چقد طول میکشه اگه هرماه سر یه تاریخ مشخص پریود میشی و ماه های 31 روزه 1 روز زودتر، یعنی دوره هات 30 روزه اس پس دیروز یا امروز باید پریود میشدی. 

برای اینکه کاملا به تاریخ دوره هات مسلط باشی برنامه my calender یا my tracker رو نصب کن به نظر من رو گوشی هر خانمی باید باشه

عزیزم طول دوره یعنی شما از اولین روز پریودت تا اولین روز پریود بعدی چقد طول میکشه اگه هرماه سر یه تا ...

عزیزم حساب کردم اره ۳۰روزس

باید میشدم نشدم

چیکار کنم؟

الان برم ازمایش جواب دقیق میده ک باردار هستم یا نه؟

از اخرین رابطه ایم ک میترسم پیشاب بررخورد کرده باشه ۴روز میگذره

نشون میده ؟

عزیزم حساب کردم اره ۳۰روزس باید میشدم نشدم چیکار کنم؟ الان برم ازمایش جواب دقیق میده ک باردار هست ...

قضیه بارداریت به احتمال زیاد منتفیه، همچنان عوارض قرص اورژانسی رو داری تجربه میکنی، آزمایش همیشه دقیقه چند روز دیگه صبر کن اگه نشدی واسه اینکه خیالت راحت بشه برو آزمایش

عزیزم حساب کردم اره ۳۰روزس باید میشدم نشدم چیکار کنم؟ الان برم ازمایش جواب دقیق میده ک باردار هست ...

4 روز که نشون نمیده اما بااین اوصاف بازم بعیده باردار باشی چون طبق دوره هات تخمک گذاریت گذشته و درحالت عادی 4 روز قبل پریود احتمال بارداری خیلی کمه

قضیه بارداریت به احتمال زیاد منتفیه، همچنان عوارض قرص اورژانسی رو داری تجربه میکنی، آزمایش ...

واقعا؟

خودمم همین فکرو میکنم

فک کنم چون دوتا قرصم خوردم کلا هورمونارو ریخته بهم 

تا چند روز دیگه صبر کنم بنظرتون تا پری شم؟

4 روز که نشون نمیده اما بااین اوصاف بازم بعیده باردار باشی چون طبق دوره هات تخمک گذاریت گذشته و درحا ...

وای خدا خیرت بده بخدا خیالمو  راحت کردی داشتم از استرس میمردم

چندروزم هست تند تند ادرارم میگرفت دیگه نوشته بود علائم بارداریه کلا قلبم ریخت

خدا خیرت بده 

واقعا؟ خودمم همین فکرو میکنم فک کنم چون دوتا قرصم خوردم کلا هورمونارو ریخته بهم  تا چند روز ...

بله چون بارداری با پیشاب اونم تازه احتمال برخورد میدی و بعد از تخمک گذاری امکانش کمه. 

اورژانسی گاهی 1ماهم عقب میندازه، استرسم بدترش میکنه، بیخیال باش پریود میشی

بله چون بارداری با پیشاب اونم تازه احتمال برخورد میدی و بعد از تخمک گذاری امکانش کمه.  اورژانس ...

وای مرسی خانومی امیدوارم ی اتفاق خوبی ک منتظرشی امروز واست رقم بخوره همین طور ک منو راهنمایی کردی

دعا میکنم واستون