2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته!

562 بازدید | 55 پست

خانوما مطمن نیستم باردار شده باشم یا نه اما یکی از علائمش ک تند تند ادرار گرفترو دارم و یک ماهم هست دقیقا پری نشدم،چیکار کنم؟مدام دارم زعفرون و دارچین و عسل میخورم،دیگه چیکار کنم؟ توروخدا راهنمایی کنین اگه تجربه دارین تو عقدم نمیتونم نگهش دارم خیلی سخته

لطفا راهنمایی کنید چیکارا کنم

(فقط هم از برخورد احتمالی پیشاب میترسم وگرنه م*نی هیچی برخورد نکرده)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ماهه پریود نشدی یعنی 1ماه عقب انداختی؟ خب بی بی چک بزن

اره اخرین بار ماه قبل ۲۴شدم اونم ۲بار شدم

چون یبار ماه قبل سر موعدم ک ۵بود شدم

بعدش دوتا قرص اورژانسی خوردم با فاصله ۶روز بین هرکدوم

بعد قرصا ک میشد ۲۴بازم شدم

عزیزم من و شوهرم ماههاست باوجود اینکه هردو سالمیم هرکار میکنیم بچه دار نمیشیم بعد تو فکرمیکنی بایه رابطه ناقص و پیشاب حامله شده باشی.هرچند بعید نیست ولی خوب استرس نداشته باش.عقب افتادن پریود همیشه نشانه بارداری نیست.

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

عزیزم اول بی بی چک بزن بعد اقدام ب انداختن جنین کن. درضمن دارچین و زعفرون زیاد برای قلب خیلی ضرر داره و ممکنه فرد بره توکما. اصلااینکاروخودسرنکن. اول بی بی بزن اگر مثبت بود ب وآزمایش خون بده ببین چندوقته. تا 2ماه انداختنش راحته با ی امپول مییفته. 

عزیزم من و شوهرم ماههاست باوجود اینکه هردو سالمیم هرکار میکنیم بچه دار نمیشیم بعد تو فکرمیکنی بایه ر ...

ایشالله

امیدوارم سریع شما بچه دار شین واستون دعا میکنم🌹