خانوما مطمن نیستم باردار شده باشم یا نه اما یکی از علائمش ک تند تند ادرار گرفترو دارم و یک ماهم هست دقیقا پری نشدم،چیکار کنم؟مدام دارم زعفرون و دارچین و عسل میخورم،دیگه چیکار کنم؟ توروخدا راهنمایی کنین اگه تجربه دارین تو عقدم نمیتونم نگهش دارم خیلی سخته
لطفا راهنمایی کنید چیکارا کنم
(فقط هم از برخورد احتمالی پیشاب میترسم وگرنه م*نی هیچی برخورد نکرده)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم من و شوهرم ماههاست باوجود اینکه هردو سالمیم هرکار میکنیم بچه دار نمیشیم بعد تو فکرمیکنی بایه رابطه ناقص و پیشاب حامله شده باشی.هرچند بعید نیست ولی خوب استرس نداشته باش.عقب افتادن پریود همیشه نشانه بارداری نیست.
هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
عزیزم اول بی بی چک بزن بعد اقدام ب انداختن جنین کن. درضمن دارچین و زعفرون زیاد برای قلب خیلی ضرر داره و ممکنه فرد بره توکما. اصلااینکاروخودسرنکن. اول بی بی بزن اگر مثبت بود ب وآزمایش خون بده ببین چندوقته. تا 2ماه انداختنش راحته با ی امپول مییفته.