2777
2789
عنوان

درد و دل

138 بازدید | 28 پست

دوستان بیایین اینجا دردو دل کنیم...

هرچی تو دلتون هست و یجا میخایین برای دردو دل بیایین اینجا درد و دل کنیم ...  

در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هی خواهر با ۱۷سال سن انقد دل گرفتم ک حد نداره انگار یه زن ۵۰ساله شدم به زور به خودم میرسم روزی یه بار باید گریه کنم انگار دکتر برام تجویز کرده.. خدا می‌دونه از شب گریه های من😔

مثلا سوال بیاد: واحد ارامش؟!❤️ بگی حضورش در ثانیه 🤤🤤
هی خواهر با ۱۷سال سن انقد دل گرفتم ک حد نداره انگار یه زن ۵۰ساله شدم به زور به خودم میرسم روزی یه با ...

چرا گریه عزیزم اونم با این سن...چرا؟

الان با یه خانمی یا شایدم اقایی همینجا هم کلام شدم تمام قد از پدر رومینا دفاع کرد و گفت منم بودم همینکارو میکردم اول  دلم گرفت ولی بعد دعاش کردم از تاپیک اومدم بیرون خدا قلب سیاهشو شفابده قبل از اینکه گرفتارش کنه

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

داغونم ولی نمیدونم چمه

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
الان با یه خانمی یا شایدم اقایی همینجا هم کلام شدم تمام قد از پدر رومینا دفاع کرد و گفت منم بودم همی ...

خدا خودش اون اقا یا خانم سر عقل بیاره....مردم بیشور خیلی زیادن...خودت ناراحت نکن گلم

😪پسرا وقتی میفهمن دخترا عاشقشون شدن همیشه میرن ...واس منم ترکم کرد رفت

خیلی بدن😭😭

اخع مگع من چیکارش کردم که رفت؟؟

آرام ...و ساکتم....مثل هیروشیما...۸.۲۰ صبح..۶ اوت...۱۹۴۵
چرا گریه عزیزم اونم با این سن...چرا؟

عزیزم خودمم دلیلش و نمیدونم انگار طلسم شدم ولی پریروز از خونه دوستم اومدم آنقدر گریه کردم آخه بهم گفت چقدررر چاق شدی داری میترکی .😔شاید حرف بدی نباشه ولی من دلم بد شکست آخه سر قدو وزنم خیلی حرف شنیدم همههه مخصوصا وقتی مجرد بودم

مثلا سوال بیاد: واحد ارامش؟!❤️ بگی حضورش در ثانیه 🤤🤤
چرا داغونی؟؟؟

نمیدونم...

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........